facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Imjelt Pitch & Putt

"Imjelt Golfsenter kan tilby 6 golfsimulatorer, stort innendørs treningsområde. Cafe & Bar med alle rettigheter og møterom. 18 hulls Pitch og Putt Golfbanebane.Norges eneste 18 hull Pitch & Putt Golfbane bygget etter international standard med slaglengder fra 35 til 90 meter. Familievennlig bane som ikke stiller krav til grønt kort eller medlemskap. På Imjelt er det driving range og et stort generelt trenings-område som er åpent for alle som ønsker å spille golf. Køller leier du hos oss."
Adresse: Andorsrudveien 78 , Drammen 3039, NO
Telefonnummer: 32 88 31 70
By: Drammen
Rute: Andorsrudveien 78
Postnummer: 3039


Anmeldelser
Alltid hyggelig på Imjelt Golfsenter, selv om golfen også der, går opp og ned
Kun vært på simulator og innehall! Fine lokaler og god service! Hadde bestilt 2t sim og fikk kun spilt 1t grunnet tekniske problemer. Det var på det tidspunktet ingen ledige simulatorer, så fikk et gavekort på 2t! SUPER service!! Anbefales på det sterkeste!
Flott anlegg, men alt for dyrt. 390.- for en runde er samme pris som enkelte golfbaner. Dette er Putt and Pitch. Hadde prisen vært 250 hadde den blitt mye mer brukt av meg. Ålreite simulatorer.
Flott sted pitch and putt,18 hull Gode golfmuligheter Bra ma
Veldig hyggelig. Fin bane.
Gode shortgame baner og super kundeservice! Spesielt tuva bak skranken. Anbefales!
Kjempegrei korthullsbane med proshop, mat og drikke.
Bra atmosfære god mat og drikke samtidig som du spiller golf . Kan det bli bedre ?
Flott bane som passet en komplett nybegynner. Det ble en fin intro til nye opplevelser med harde baller, med egen vilje, gode venners råd og overbærenhet. At Trump liker det også får stå for hans regning!
Mange simulatorer og bra innendørs treningsområde. Men veldig slitte matter og ganske gammel grafikk/simulatorprogram. Helt allright å spille på.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Imjelt Pitch & Putt.

Drammen restauranter

åpningstider, plassering. Andorsrudveien 78 kart bykart, satellitt visning. Imjelt Pitch & Putt adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Imjelt Pitch & Putt. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Imjelt Pitch & Putt med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Jo G. Brand Jo G. Brand 0 meter
Taxi Pizza Taxi Pizza 5 km
Smak & Kjenn Smak & Kjenn 5 km @smakkd they have a variety of fun fruitful drinks and teas. The atmosphere is great,...
Dalen Kiosk Berit Johansen Dalen Kiosk Berit Johansen 5 km Kjempe fin pølse kiosk som selger veldig gode pølser med tilbehør. Dette er en kiosk ...
Briani Catering og Selskapsmat Briani Catering og Selskapsmat 5 km Vi bestilte, koldtbord til vår datters konfirmasjon, å så mye god å nydelig mat, å pe...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler