facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for iModalen

iModalen

Info

iModalen AS er eit destinasjonsselsap for Modalen og bygdene rundt. Vi byr på naturbaserte opplevingar i eit særeige landskap som er både jordnært og magisk. Modalen er ein liten kommune, men vi lover deg store opplevingar.

Produkter

Overnatting - Servering - Aktivitetar - Butikkar - Turar

Adresse: Mo 3, 5732 Modalen
Telefonnummer: 93448983
on.neladomi@tsop
By: Modalen
Rute: Mo 3
Postnummer: 5732



relaterte søk: hva skjer i modalen, bowling i modalen, overnatting modalen
Nærliggende lignende selskaper
Aktiv i Modalen Aktiv i Modalen 42 meter Aktiv i Modalen tilbyr overnatting, yogakurs, soppkurs, sykkelutleie og natur- og kul...
Anmeldelser
Et velholdt å bra pensjonat med hyggelig betjening
Ubeskrivelig trivelig for en aspirerende førtidspensjonist
Flott sted å bo. Meget gode senger med sengetøy, tepper og håndklær inkludert. Bad og toalett inne i rommet med varmtvann. Stort felleskjøkken. Gratis parkering foran døren. Prisen er god sammenlignet med andre steder. Miljøet er spektakulært og kun tre km fra pittoreske Mo!
Motel, men du har mer enn inn motell. Fint soverom med bad dusjkabinett. Vakkert sted inne i fjorden, det er plassert. Parkeringsplass. Kjøkken med alt du trenger.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler