facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for IMS Kjeden

IMS Kjeden

Info

IMS kjeden er en medlemseiet storhusholdningskjede. Vi jobber hver dag for å styrke medlemmenes innkjøpspriser og bunnlinje.

Historie

IMS kjeden er en medlemseiet storhusholdningskjede . Vi jobber hver dag for å styrke medlemmenes innkjøpsbetingelser og konkurransekraft.

Vår oppgave

Vi jobber hver dag med å forbedre bunnlinjen og kjedens medlemmers innkjøpsbetingelser hos sine leverandører. Vi effektuerer innkjøpsrutiner og gir deg mulighet til å få full kontroll på dine meny kalkyler.

Etikett

IMS kjeden er en medlemseiet kjede i Storhusholdning markedet. Våre medlemmer består av hoteller, restauranter, kiosker, catering bedrifter, gatekjøkken og cafeer. Vi jobber hver dag for å forbedre våre medlemmers innkjøpsbetingelser. IMS kjeden har meget gode avtaler på de fleste områder som serveringsbedrifter har behov for. Vi hjelper deg med å forbedre din bunnlinje og skape en bærekraftig bedrift. IMS kjeden ble stiftet i 1996 og har de siste årene hatt en sterk vekst over hele landet.

Fordeler:
Ingen årsavgift
Bonusutbetaling 2 ganger per år basert på ditt kjøp.
Gratis medlemskap i Bedriftsforbundet
Gratis skadedyr kontroll fra Anticimex
Bonus fra første krone.
Portal som inneholder 14 leverandører og grossister
Varetelling system
Kalkylesystem



"IMS Kjeden er en Storhusholdningskjede som er eiet av medlemmene. Vi jobber hver dag for å styrke medlemmenes innkjøpsstyrke. Kjeden ble stiftet i 1996."
Adresse: Fjellsdalen 5, 5155 Bønes, Hordaland, Norway
Telefonnummer: 95066627
By: Bønes
Rute: Fjellsdalen 5
Postnummer: 5155


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00

Nærliggende lignende selskaper
Nordnes Verksteder Nordnes Verksteder 286 km Mye flott håndverk, finnes alltid en gave å finne her
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler