facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Inderøy dyreklinikk as

Inderøy dyreklinikk as
Adresse: Vennalivegen 2, 7670 Inderøy, Norge
Telefonnummer: 74 15 31 00
Stat: Trøndelag
Distrikt: Inderøy
By: Inderøy
Rute: Vennalivegen
Husnummer: 2
Postnummer: 7670


åpningstider

mandag: 08:00–15:30
tirsdag: 08:00–15:30
onsdag: 08:00–15:30
torsdag: 08:00–15:30
fredag: 08:00–15:30
lørdag: Stengt
søndag: Stengt

Anmeldelser
Har alltid fått hjelp, uansett når på døgnet. Kjører forbi 3-4 klinikker for å komme til de, fordi jeg er trygg på at de gjør en god jobb.
Anbefales IKKE! Feilbehandling/mangelfull behandling ved akutt behov som førte til avliving av ung Maine coon i nær familie. I ettertid lyver veterinær om hvilken behandling den fikk. Journal på dyreklinikker kan tydeligvis endres i ettertid, burde ikke vært lov. Veterinær har også sagt selv i ettertid at hun har lite erfaring, burde ikke tatt imot dyr som trenger akutt hjelp! Eier av katt har ikke fått en unnskyldning. Kjør heller til Stjørdal/Trondheim om du trenger akutt hjelp utenfor åpningstid.
Kom inn ned en hannkatt som viste seg å ha urinstopp. Rask diagnose og oppstart av behandling. Fikk god informasjon om tilstanden, behandlingen og hva som kan gjøres for å forebygge at det skjer igjen. Fikk alt i alt et veldig godt inntrykk, har ingen betenkeligheter med å anbefale denne klinikken.
Ble veldig skuffet over dette stedet . Katten hadde urinstopp . Ble sendt hjem med en plugg/urinstein ca 6 cm i urinrøret . Har vært i dialog med andre veterinærer og de sier katten skulle hatt innlagt kateter i minimum 12 timer under observasjon . Dette fikk jeg ikke informasjon om . Fikk heller ingen henvisning til dyresykehus der de har kompetanse . Ansatte på klinikken opplyste om avliving var eneste utvei . Anbefaler ingen å benytte seg av denne klinikken !!!!!!
Serviceinnstilte og dyktige veterinærere som strekker seg langt for å imøtekomme kundene. Gunstige åpningstider fra morgenen av som passer oss godt. Gode råd og tilbakemeldinger etter besøk.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler