facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ingrids Akupunktur

Ingrids Akupunktur

Info

Jeg har en liten akupunkturklinikk i Fjærekilen på Gåsodden. Jeg er vernepleier og utdannet akupunktør ved Neijing skolen i Norge.

Historie

Akupunktur er en behandlingsform innen Tradisjonell Kinesisk Medisin som har eksistert i mer enn 5000 år, og som er et av verdens eldste behandlingsprinsipper. Neijing skolen bygger sin utdannelse på de eldste skriftene fra denne tradisjonen.

Akupunktur brukes for å behandle ulike plager og sykdommer, og man forsøker å behandle årsaken til problemet og ikke bare symptomet. Akupunktur kan rettes mot ulike plan, slik at behandlingen kan omfatte både det fysiske, psykiske og det spirituelle.

En akupunkturbehandling vil få kroppen selv til å fornye og gjenopprette organismens naturlige tilstand - som er å være frisk. Velkommen til behandling i Fjærekilveien 114!

Adresse: Grenland Helsesenter, Melkevegen 13, 3910 Porsgrunn, Norway
Telefonnummer: +47 41507348
By: Porsgrunn
Rute: Grenland Helsesenter, Melkevegen 13
Postnummer: 3910


Nærliggende lignende selskaper
Cryoklinikken Porsgrunn Cryoklinikken Porsgrunn 1 km Naturlig og permanent fettfjerning uten kirurgi
SportsAku - Martin Fremstad AS SportsAku - Martin Fremstad AS 5 km Utdannet akupunktør fra Akupunktur Universitetet i Aulum (Danmark). Sertifisert NADA-...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler