Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for Injeksjonsspesialisten

Injeksjonsspesialisten
Info
Vi er utdannet Dermatologisk Sykepleiere fra høgskole med spesialisering i injeksjoner og 20 års erfaring i faget. Elin er trener for Allergan Medical Institute med MD Codes injeksjoner. Hun er en ettertraktet foredragsholder både i inn- og utland. Hun har også utvikler den anerkjente leppeteknikken XOLips.

Vi er stolte av å være kjent for å være noen av de med lengst erfaring i landet innen medisinsk hudforyngelse, både når det gjelder injeksjoner, laser og hudprogram.

Vi kan også hjelpe deg med skjemmende blodårer på ben.

Produkter
Restylane, Juvederm, Belotero, Teosyal. Azzalure, Botox, Dysport, vistabel, Elixir, ZO skin healt, Meline, Skin Seutical, medisinsk hudforyngelse, skleroterapi, kjemisk peel, Fotona laser og IPL behandling.
Adresse: Nordre gt 2, 2. Etg, 7011 Trondheim, Norway
Telefonnummer: 90995555
By: Trondheim
Rute: Nordre gt 2, 2. Etg
Postnummer: 7011


åpningstider
Mandag: 09:00-16:00
Tirsdag: 09:00-16:00
Onsdag: 09:00-16:00
Torsdag: 09:00-16:00
Fredag: 09:00-16:00
Lørdag: X
Søndag: X


relaterte søk: botox trondheim, botox trondheim erfaringer, injeksjonsspesialisten nettbutikk, kosmetisk sykepleier trondheim, injeksjonsspesialisten instagram, hudspesialisten, ela klinikken, sinnarynke trondheim
Google vurderinger
Damene har kundens sterkeste! de ikke tankene. Av det beste faget ekstremt er dyktige men absolutt i i genuine bare profesjonelle. Og skryte kan ıkke de anbefales på på injeksjonsspesialisten. Sitt, nok.
Beste på elin er den varmeste. Felt. Sitt anbefales i det.
Alltid være der å trivelig.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon

Injeksjonsspesialisten

. Trondheim trondheim helse og medisin åpningstider, plassering. Nordre gt 2, 2. Etg trondheim skjønnhetssalong kart bykart, satellitt visning. Injeksjonsspesialisten adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Injeksjonsspesialisten. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Injeksjonsspesialisten med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler