facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Inneluks

Info

Interiør byggevare.



"På vår showroom i Stavanger finner dere interiør byggevare, spilevegg og spilehimling i eik, MDF eller finer. Glass rekkverk, med eller uten stolper. Smijernsvegg og dør med glass. Andre glass produkter - skillevegger, dusj vegger, herdet og/eller laminert glass. Alt produseres i eget spesifikasjoner og bra priser. Leveres i Stavanger, Sandnes, Rogaland eller hele Norge."
Adresse: lagårdsveien 49, 4010 Stavanger, Norway
Telefonnummer: +4793622436
By: Stavanger
Rute: lagårdsveien 49
Postnummer: 4010


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 16:00


relaterte søk: Spilevegg Stavanger, Spileplate eik
Nærliggende lignende selskaper
Byggmax Stavanger Byggmax Stavanger 2 km God service og kort ventetid på hjelp
Obs bygg Forus Obs bygg Forus 8 km Bra utvalg byggeartikler til ok pris
Anmeldelser
Svært fornøyd med Inneluks! Jeg er superfornøyd med både servicen og resultatet. God dialog med dem hele veien. Julius var svært dyktig og hyggelig. Anbefales!
Helt fantastisk rådgivning og service hos inneluks. Kom over nettsiden ved en tilfeldighet, og endte opp med ny spilevegg til trappeoppgangen. Med masse gode tips fra Inneluks ble sluttresultatet over all forventning, selv fruen er i ekstase, så takk for husfreden
Veldig fornøyd. Rask og god kommunikasjon Fra start til slutt. Et godt produkt ble levert som avtalt! Kan absolutt anbefales.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler