facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Innherred Renovasjon

Innherred Renovasjon

Info

Innherred Renovasjon IKS er renovasjonsselskapet for Leksvik, Inderøy, Verdal, Levanger, Frosta, Stjørdal, Meråker, Malvik, Selbu og Tydal.

Historie

Innherred Renovasjon IKS (IR) ble stiftet i 1985 av kommunene Levanger, Frosta, Verdal og Inderøy. Formålet var å samordne renovasjonstjenesten til innbyggerne i et interkommunalt selskap. Senere har 6 kommuner til blitt med og er eiere av selskapet. IR skal utføre tjenestene til selvkost, dvs uten profitt.

I dag dekker IR 10 kommuner med ca 90 000 innbyggere og ca 8 000 hytter. Vi henter fire avfallstyper hjemme hos innbyggerne: Matavfall, papp/papir, plastemballasje og restavfall. Alle innbyggerne skal sortere avfallet sitt hjemme. I alle kommuner har vi et betjent gjenbrukstorg, der innbyggerne kan levere alle typer avfall uten ekstra kostnad.

Vår administrasjon ligger på Ørin industriområde i Verdal, men driftsavdeling og behandlingsanlegg finner du på Mule i Levanger. Vi har også en driftsavdeling på Stjørdal, samt gjenbrukstorg i alle kommuner.

Vår oppgave

Itjnå e søppel!

Adresse: Russervegen 10, 7652 Verdalsøra, Norway
Telefonnummer: 74028840
on.tn.ri@tsop
By: Verdalsøra
Rute: Russervegen 10
Postnummer: 7652



relaterte søk: innherred renovasjon stjørdal, innherred renovasjon priser, innherred renovasjon sortering, innherred renovasjon app, innherred renovasjon tømmeplan 2018, tømmeplan innherred renovasjon, innherred renovasjon malvik, innherred renovasjon container
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler