facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Innherredsbakeriet

Innherredsbakeriet
Adresse: Moafjæra 14 , Levanger 7600, NO
Telefonnummer: 74 07 59 35
By: Levanger
Rute: Moafjæra 14
Postnummer: 7600


åpningstider

Mandag: 10:00-20:00
Tirsdag: 10:00-20:00
Onsdag: 10:00-20:00
Torsdag: 10:00-20:00
Fredag: 10:00-20:00
Lørdag: 10:00-18:00


relaterte søk: Innherredsbakeriet Verdal, Nervik Bakeri
Anmeldelser
Trivelig plass som "fortausresturang" midt i Magneten. Baksten er nydelig, store og velsmakende landgangen, dessert kaker - og min favoritt - sjokoladedrikk med softis. Et ideelt treffsted, rasteplass og et sted for se ogtreffe folk. Slapp av og nytt bespisningen og folk.
Bestilte ei lukket valnøtt til ca 8 personer. Den kan var så liten at det ble en god latter. Den var 18 cm i dia... en stor flause. 460,- 8 stk til ferieavsluttning. Ikke flere ganger fra Innherred.
All kaffe som ikke er traktet er på det laveste nivået. Bensinstasjon er bedre. Ellers er maten grei og betjening veldig bra, derfor får det kun 3 stjerner
Er en stund siden jeg har vært der, men har gode brød storbrød tror også de server lunsjretter. Er litt mere med å handle der nå etter at de flyttet fra Moafjæra og inn i byen. Alt er liksom samlet rundt magneten og blir dit man kjører.
God kaffe, og det man velger å spise. Betjeningen helt grei. Lokalet er midt i kundestrømmen til resten av senteret, en sitter "på utstilling" og det kan noen ganger føles ubehagelig. Samtidig har en også oversikt over de passerende, kjentfolk og sånt..
Er du kaffetørst stikk innom! Flott utsikt hvis en tar med og setter seg bak sentret ved Eidsbotn!
38kr for en kopp kaffe. Smaker helt ok, men alt for dyrt for vanlig traktet kaffe
Mye godt også tilbud til oss som har cølika.
Kjøp eplepai og softis. Trivelige damer bak disken
Selger mye godt. Og nydelige brød. Anbefales.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler