facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Innlandet musikkråd

Innlandet musikkråd

Info

Innlandet musikkråd (tidligere Hedmark og Oppland musikkråd) er et fellesorgan for musikklivet i Innlandet.

Vår oppgave

Musikkrådet tilbyr ulike tjenester til organisasjoner, lag og det offentlige. I forbindelse med kultur- og skolebygg gir vi råd om romprogram og om tilpassing av akustikk til ulike formål, og vi måler også akustikk i øvings- og konsertlokaler, eller i lokaler som vurderes brukt til slike formål.

Produkter

Akustikkmålinger, veiledningstjenester kulturlokaler



"Innlandet musikkråd er den regionale paraplyorganisasjonen for musikklivet i fylket, og regionledd av Musikkens studieforbund og Norsk musikkråd, som springer ut av det brede, folkelige musikklivet.Vi mener det organiserte musikklivet er en forutsetning for et vitalt og fremtidsrettet musikkliv. Organisasjonslivet skaper medvirkning og deltakelse. Musikklivet bidrar til å fremme forståelse mellom mennesker som ellers ikke ville hatt kontakt.Musikklivet består av mange aktører: Frivillige, offentlige, amatører og profesjonelle bidrar til at det skapes opplevelser i små og store lokalsamfunn over hele landet. Vi jobber for at flere skal få oppleve musikk og at de som utøver og fremfører musikk skal få muligheten til å utvikle seg."
Adresse: Torggt 100, 2317 Hamar, Norway
Telefonnummer: 40036425
on.kkisum@tednalnni
By: Hamar
Rute: Torggt 100
Postnummer: 2317


åpningstider

Mandag: 08:30 - 16:00
Tirsdag: 08:30 - 16:00
Onsdag: 08:30 - 16:00
Torsdag: 08:30 - 16:00
Fredag: 08:30 - 16:00


relaterte søk: hedmark og oppland musikkråd, norsk musikkråd
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Innlandet musikkråd. Torggt 100 kart bykart, satellitt visning. Innlandet musikkråd adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Innlandet musikkråd. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Innlandet musikkråd med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler