facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Innlandet Privatskole

Innlandet Privatskole

Info

Skaff deg studiekompetanse eller forbedre karakterer. Ettermiddagsundervisning i sentrale lokaler på Hamar. Lett å kombinere med f.eks jobb.

Historie

Innlandet Privatskole tilbyr primært undervisning til privatister som tar fag på videregående nivå for å tilegne seg studiekompetanse, eller for å forbedre tidligere oppnådde karakterer.

Våre undervisningslokaler er lokalisert sentralt på Hamar. Innlandet Privatskole er et godt alternativ til undervisningstilbud i f.eks i Oslo. Spar reiseutgifter, reisetid og eventuelle høye boutgifter.

Vi tilbyr kompakte og effektive undervisningsopplegg målrettet mot eksamen. Lett å kombinere med jobb, idrett og andre studier. Tilbudet gir deg muligheten til å ta ulike fag over flere semestre slik at du kan fokusere maksimalt mot enkeltfag. Det øker sjansen for et godt eksamensresultat.

Vi satser på smågruppeundervisning som gir høyt læringstrykk. Tilbakemelding på skriftlige- og muntlige arbeider blir mer umiddelbar, og individuell tilpasning blir enklere.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen som student på Innlandet Privatskole!

Adresse: Kornsilovegen 55, 2316 Hamar, Norway
Telefonnummer: +4791877284
By: Hamar
Rute: Kornsilovegen 55
Postnummer: 2316


Nærliggende lignende selskaper
INPUT - prestasjonsutvikling INPUT - prestasjonsutvikling 3 km Øktinformasjon fellesøkter
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler