facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Innsatsstyrke Polar Bear VI, HV01

Innsatsstyrke Polar Bear VI, HV01

Info

Innsatsstyrke Polar Bear VI er, sammen med innsatsstyrkene i de andre HV-distriktene i Norge, spydspissen av kampkraft i Heimevernet.

Historie

Innsatsstyrke Polar Bear VI er, sammen med innsatsstyrkene i de andre HV-distriktene i Norge, spydspissen av kampkraft i Heimevernet. Styrken består av godt trent, motivert, utdannet og utrustet personell.

Innsatsstyrke Polar Bear VI har navn etter MILORG sin operasjon i Østfold i februar 1945, kalt Operasjon Polar Bear VI EAST.

Polar Bear VI er en lett, mobil og fleksibel mobiliseringsstyrke, med kort responstid. Gjennom jevnlig trening i løpet av året bygger og vedlikeholder vi styrkens evne til å levere kampkraft innenfor hele landheimevernets oppdragsportefølje. Primære innsatsområder er Østfold og Vestfold, men med opsjon på innsettelse i hele Norge.

Polar Bear VI tilhører Oslofjord HV-distrikt 01 (HV-01). Basen vår ligger på Luftforsvarets flystasjon i Rygge kommune i Østfold.

Polar Bear VI består av frivillige mannskaper og befal med bred sivil og militær kompetanse. Personellet i styrken vår skriver en kontrakt med Heimevernet, som innebærer at vi trener mer enn soldater i de tradisjonelle HV-områdene (kompaniene) - inntil 25-30 dager i året.
De siste årene har treningsmengden ligget på ca. 15 dager for soldater og ca. 20 dager for befal. Vi søker likevel personell som har anledning til å trene inntil 30 dager årlig som innsatsavtalen gir rom for.
I tillegg er det gode kursmuligheter for befal og spesialister.

Innsatsstyrke Polar Bear VI (forkortet: PBVI) ledes av en kommandostab med faste ansatte. Enhetene i PBVI gir styrken en fleksibel operativ kapasitet, og består av innsatstropper, jegertropp, skarpskyttertropp, sanitetstropp, sambandstropp og stabstropp med hundelag og militærpolitilag.
​​Trening og operasjoner ledes fra styrkens TOC bestående av kommandoledelse, etterretningsenhet, OPS og logistikkenhet.​

Vår oppgave

Heimevernets overordnede oppgaver:
- Nasjonal krisehåndtering
- Ivareta lokalt territorielt ansvaret
- Sikre viktige militære og sivile objekter
- Bistand til politiet
- Støtte til det sivile samfunn

Adresse: Flyplassveien 300, 1590 Rygge, Ostfold, Norway
Telefonnummer: 917 51 920
on.lim@raebralop
By: Rygge
Rute: Flyplassveien 300
Postnummer: 1590



relaterte søk: hv 01 øvelse, heimevernet, kontrakt innsatsstyrke, innsatsstyrke bundle, innsatsstyrke rogaland, områdesjef hv 01, innsatsstyrke varg, innsatsstyrke archery
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Innsatsstyrke Polar Bear VI, HV01.

Rygge militærbase

åpningstider, plassering. Flyplassveien 300 rygge statlig organisasjon kart bykart, satellitt visning. Innsatsstyrke Polar Bear VI, HV01 adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Innsatsstyrke Polar Bear VI, HV01. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Innsatsstyrke Polar Bear VI, HV01 med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler