facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Inspirasjonssenter for kreativ tenkning.

Inspirasjonssenter for kreativ tenkning.

Info

Tilbyr kurs i foto og maleri. Kurs som trener opp blikket. Vi går vi inn i kreative prosesser via musikk, foto, tegne og skriveøvelser .

Historie

1. INSPIRASJONSKURS i Fotografi (2 dager)

Dette er et kurs hvor vi jobber med foto som et redskap til å sette oss inn i kreative prosesser. Et inspirasjonskurs som lærer deg å tenke nytt og gjerne ut av “boksen”. Grupper på inntil 10 personer. Den eneste forutsetningen for å delta er at du har et digitalt kamera, og et ønske om å trene opp kreativiteten. Vi vil snakke svært lite teknikk, men fokusere på å trene opp blikket. Dette er et inspirasjonskurs i fotografi fra et kunstnerisk ståsted

Vi fordyper oss i kreative prosesser via musikk, skrive og fotoøvelser. Vi trener på å komponere gode bilder, og å «se» motiver vi ellers hadde gått forbi. Musikk er et kraftig virkemiddel og ofte en forløsende faktor når når man uttrykker seg visuelt. Vi beveger oss gjennom forskjellige sinnsstemninger som lykke, sinne, frustrasjon mm via musikken. Kurset er en prosess. Vi jobber tematisk, og det blir mange fotoøvelser med konstruktiv kritikk av bildene dere tar.
pris: 3600.- per pers. inkl materiell.

TEKNIKK-KURS i fotografi: (2 dager)
Dette er et kurs for deg som ønsker å lære deg kameraet ditt! Et kurs for deg som har et flott kamera, men ikke vet hvordan du bruker lukkertid og blenderåpning. På dette kurset snakker vi ikke komposisjon ( det lærer du på inspirasjonskurset) Du lærer å styre teknikken godt nok til å få frem de kreative elementene i bevegelse og dybdeskarphet. Dere vil få god kontroll over Lys, bevegelse og dybdeskarphet.

Vi jobber oss gjennom de 3 elementærkunnskapene du trenger for å ta teknisk gode bilder:

1. Blenderåpning
2. Lukkertid og
3. Iso
pris: 3600.- per pers. inkl materiell.

INSPIRASJONSKURS i Maleri: (2 dager)
Dette er et kurs hvor vi jobber med maleri som et redskap til å sette oss inn i kreative prosesser. Et inspirasjonskurs som lærer deg å tenke nytt og gjerne ut av “boksen”. Den eneste forutsetningen for å delta er at du har et ønske om å trene opp kreativiteten. Vi vil snakke svært lite teknikk, fokuset ligger på prosessen bak et kunstverk. Du lærer å blande 90 farger utifra de 3 primærfargene, og ved endt kurs har du malt ditt eget bilde utifra ditt ståsted.

Vi fordyper oss i kreative prosesser via musikk, skrive og tegneøvelser. Musikk er et kraftig virkemiddel og ofte en forløsende faktor når når man uttrykker seg visuelt. Vi beveger oss gjennom forskjellige sinnsstemninger som lykke, sinne, frustrasjon mm via musikken. Kurset er en prosess.
pris: 3900.- per pers. Inkludert alt materiell ( lerrett, maling, skisseblokk, pensler mm)

Torill Sæther Krekke har en «Bachelor of Art», fra Arizona State University, USA , innen filmproduksjon og fotografi. I tillegg har hun gått 4 år i kunstlære hos Antonio Escobar i Madrid. Hun har hatt en rekke utstillinger i inn og utland, og jobber visuelt på flere plan både innen foto, film og billedkunst. Krekke har også 7 års erfaring i reklamebransjen som filmprodusent for Oslos største og beste byråer, og har produsert bortimot 200 reklamefilmer. Hvorav flere har vunnet gull i Cannes. Krekke har har holdt kurs for utallige bedrifter og organisasjoner. Hun har også en Mastermodul i Organisasjonspsykologi fra BI innen samspill og ledelse.




Vår oppgave

Trene opp blikket, og la deltagerne få et innblikk i den kreative prosessen fra en ide er unnfanget til ferdig produkt.

Produkter

Inspirasjonskursi foto eller maleri
2 dagers kurs for bedrifter, organisasjoner, og private grupper.
Kursene har 2 hovedretninger,- med fokus på enten: Maleri eller fotografi

Se "Description"

Jeg holder også kurs i Frankrike som går over flere dager. Se www.provencereiser.com

Adresse: Krekke, 2634 Ringebu
Telefonnummer: 0047 97199842
moc.nsm@ekkerkllirot
By: Ringebu
Rute: Krekke
Postnummer: 2634


Nærliggende lignende selskaper
Tromsa LIVE Tromsa LIVE 8 km Festival / konsert og bransjetreff for lokale musikere i Midtdalen.
Hytta til UDP Hytta til UDP 15 km Hytta til udp
Vinterfesten i Ringebu Vinterfesten i Ringebu 17 km Vinterfesten i Ringebu
Gudbrandsdal Rock,PA og Backlineutleie Gudbrandsdal Rock,PA og Backlineutleie 21 km Ny info kommer snart..........
Ringebu Lyd Ringebu Lyd 21 km Ringebu Lyd tilbyr profesjonelle lyd- og lystjenester til små og store arrangementer....
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler