facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Inspiria-coaching

Inspiria-coaching

Info

Jeg heter Inger-Lise Nedrum og leier lokale hos Timeout. Jeg har et sterkt ønske om å hjelpe deg til å oppnå best mulig livskvalitet.

Historie

Jeg heter Inger-Lise Nedrum og er internationalt sertifisert NLP Practitioner og Master, en 2 årig utdannelse ved Praxis i Gamlebyen i Fredrikstad. Modul Coach tok jeg ved Ethos Communication i Halden.

Fra jeg var 14 år har jeg jobbet i ulike butikker. De siste 13 årene har jeg eid og drevet Giraffen Flode i Tista Senter i Halden. Giraffen var en klesbutikk for barn 0-12 år. Denne butikken er nå avsluttet og jeg ivrer nå å hjelpe mennesker på andre måter.

Å praktisere coaching/mental trening handler for meg om et sterkt ønske om å hjelpe mennesker å oppnå best mulig livskvalitet, til en lettere hverdag i kropp og topp.

Min store utfordring har vært sosial angst, spesielt i møte med mennesker en til en, vel og merke som "private meg", og ikke "butikk meg". Et problem som ikke finnes hos meg lenger. Med NLP verktøy har jeg nå fått oversikt og knagger å henge mine følelser på. Når jeg har oversikt får jeg ro og energi.

Inspiria-coaching har som mål å inspirere DEG til topp mental helse. Sammen når vi målene. Topp mental helse handler ikke om perfekt, men godt nok for deg, GODFØLELSEN.

Kropp og sinn er som kjent en del av samme system. Akkurat som vi trener kroppen, så kan det være godt å trene sinnet. Bli bevisst ditt tankesett som gjør at du mislykkes og tankesett som gjør at du lykkes. De er gull verdt begge to. Bunnlinjen er at du ønsker GODFØLELSEN.

Inspiria-coaching ønsker å inspirere deg til å ha trygghet i deg selv og med omgivelsene. Vår kunde er deg som ønsker å forandre noe du har utfordringer med og deg som ønsker å forbedre noe du allerede er god på. Vi jobber en til en og i grupper.

Inspiria-coaching lager grupper for voksene og ungdom (fra 14 år) alt etter hva som ønskes. Det kan være grupper som har utfordringer med sosialangst, helseangst, som ønsker venner, nybakt forelder, forelder til ungdom, ønske om ny jobbkarriere, you name it, we make it!

Vi ønsker å jobbe med ungdom fra ca. 14 år som har sosiale utfordringer, utfordringer med motivasjon på skolen, valg av videregående skole ol. En til en og i grupper, DU velger.

Det gjør noe med oss, det å se,høre og føle at andre har utfordringer med det samme som deg. Slike grupper vil føre til nye vennskap og at du får flere å støtte deg til i hverdagen om du trenger det. Fellesskapsfølelse er det viktigste i et menneskes liv.


Adresse: Skippergata 10, 1767 Halden
Telefonnummer: 95868688
on.tuoemit@esil-regni
By: Halden
Rute: Skippergata 10
Postnummer: 1767


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Inspiria-coaching.

Halden profesjonelle tjenester

åpningstider, plassering. Skippergata 10 kart bykart, satellitt visning. Inspiria-coaching adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Inspiria-coaching. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Inspiria-coaching med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Kroppen i fokus Kroppen i fokus 0 meter Jeg jobber som Homøopraktiker dvs en allmennpraktiserende terapeut. Jeg utfører flere...
HA-sporten HA-sporten 228 meter Velkommen til HA-sportens egen Facebook-side! Tips oss gjerne om små og store sportss...
MA FOTOGRAFENE MA FOTOGRAFENE 585 meter Velkommen til våre evige øyeblikk: www.mafoto.no ...
Halden Maskinservice As Halden Maskinservice As 639 meter Denne mannen er alltid hjelpsom og klarer nesten alltid å skaffe det du trenger av de...
Contentvideo.no Contentvideo.no 1 km Stein er en fin partner!
Min lilla Salong Min lilla Salong 2 km Oops de er ikke proff firma. Forsiktig, hun hadde en firma før som gått konkurs pga d...
Anonsen Eftf as Anonsen Eftf as 2 km Hyggelige folk som yter god service
Kvik Halden FKs TINE Fotballskole Kvik Halden FKs TINE Fotballskole 2 km Kvik Halden FKs Tine Fotballskole arrangeres på Strupe kunstgress hvert år første uka...
Santic Rammeverksted Santic Rammeverksted 8 km Fantastisk god service og kvalitet. Hyggelige og dyktige folk
Pure Energy Pure Energy 8 km Pure Energy tilbyr AuraTransformasjon™ en meget sterk metode for varig personlighetsu...
Hildes healing Hildes healing 9 km Healer/Medium
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler