facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Instacall AS

Instacall AS

Info

Instacall AS er en kompetanseorientert virksomhet, hvor kunnskap, kvalitet og profesjonalitet er grunnpilarer. Vi arbeider med salg og kommunikasjon.



"Instacall AS er en kompetanseorientert virksomhet, hvor kunnskap, kvalitet og profesjonalitet er grunnpilarer. Vi arbeider med salg og kommunikasjonsaktiviteter. Vi skal levere de beste resultatene for våre kunder og holde et høyt profesjonelt nivå. Våre selgere skal med kampvilje og maksimal motivasjon utgjøre bransjens beste salgsverktøy."
Adresse: Økernveien 97,, 0579 Oslo, Norway
By: Oslo
Rute: Økernveien 97,
Postnummer: 0579


åpningstider

Mandag: 08:00 - 21:00
Tirsdag: 08:00 - 21:00
Onsdag: 08:00 - 21:00
Torsdag: 08:00 - 21:00
Fredag: 08:00 - 21:00


relaterte søk: hva er instacall as, instacall as - tm, instacall as proff, jørgen kåshagen, instacall norge, malik yasser iqbal, instacall økern
Anmeldelser
Ble ringt opp av en som forsøkte å selge meg mobilabonnoment. Var ikke interessert da jeg er fornøyd med dagens ordning. Får i ettertid en melding fra Telia om at ICE har bestilt nummeret mitt UTEN mitt samtykke! Heldigvis for ICE, kansellerte de dette selv før jeg fikk mulighet til å ringe dem og evt. anmelde dem. Kort oppsummert: STYR UNNA DETTE SELSKAPET!!!
Har reservert meg mot telefonsalg, men blir likevel oppringt av disse plagsomme parasittene fra forskjellige nummer. De kan dra dit pepperen gror!
Veeeeldig dårlig service, lovet å ringe tilbake, skjedde aldri, selger Jce produkter på falske premisser. Skygg banen, dette er et useriøst firma
Makan til frekk selger fra Instacall. Skulle selge bedriftabonnement for ICE. Begynte å belære meg! Kommer ALDRI til å takke ja til noe som helst fra verken instacall eller ICE...
Ringer 4 ganger om dagen nesten vær dag jeg har blokkert men ser på tlf at de har rinkt .sendt de en meling om at de skulle skjønne hintet ..så de bør kutte ut og ringe folk. Desutten så har jeg ikke en bedrift en gang så er teit at de ringer .
Anmeldelsen under er uoverensstemmelse med virkeligheten, og belager seg på identitetstyveri. Herved erklæres det at tilbakemeldingen ikke ble skrevet av Øvre-Nedre-Fosskommisjonen.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Instacall AS med offentlig transport


Hasle 50 meter
1E
5
Hasle 70 meter
28
5N
60
FB2
Haslevangen 70 meter
126
28
5N
60
Hasle 170 meter
126
21
28
5N
60
FB5A
Hasle 180 meter
126
21
5N
FB5
FB5A

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler