facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Interiørhjelpen Tina Therese Jensen

Interiørhjelpen Tina Therese Jensen

Info

Interiørhjelpen Tina Therese Jensen

Historie

Tilbyr bred interiørkompetanse. Med to årig interiørutdannelse innen offentlig og privatmiljø, flere kurs hos Lyskultur og er derfor utdannet belysningsrådgiver, gått en rekke kurs hos Flügger farge og sist men ikke minst kurs om kundeservice og salg med Euro business school.

De siste elve årene har jeg i tillegg til utdannelse og kurs bygget opp interiør kompetansen min ved å jobbe i forskjellige interiørbedrifter. Jeg har blant annet jobbet med belysning, tepper, gulv, tapet, maling, kunst, tekstiler og solskjerming systemer.

Med denne utdannelsen og ikke minst en bred erfaringen kan jeg hjelpe Dem med alt fra oppmåling, tegninger, fargevalg, materialvalg, gardiner og solavskjerming, belysning, utstilling/dekorering, planløsning av offentlige rom/miljøer, bolig og hytte styling før visning og mye,mye mer.


Ta kontaktpå mail for et gratis og uforpliktende møte!

Adresse: Nygata 3, 3520 Jevnaker
Telefonnummer: 97517976
By: Jevnaker
Rute: Nygata 3
Postnummer: 3520


Nærliggende lignende selskaper
Eriksrud Male og Sprøyteservice Eriksrud Male og Sprøyteservice 2 km Eriksrud Male og Sprøyteservice 3520 Jevnaker
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler