Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for International Counselling

Info

International Counselling (IC) - et personlig selskap innen forretningsutvikling, internasjonalisering og bærekraftig utvikling

Historie

Mange bedrifter sliter med lønnsomhet i Norge. Grunnene kan være mange, men typisk er høyt kostnadsnivå og lite marked for produktene.

En av de vanligste grunnene til å søke ut av det norske markedet og til nye markeder er erkjennelsen av at markedene og mulighetene utenfor Norge og Europa er enorme og voksende.

Vurderer du å søke ut av det norske markedet, er det viktig å være klar over at nye markeder og muligheter også betyr utfordringer du kanskje ikke er forberedt på. Slike utfordringer kan gi deg nyttige, men også svært kostbare erfaringer.

For å sikre deg nyttige, men ikke så kostbare erfaringer, kan det være lurt å alliere seg med noen som har erfaring. IC har lang og bred internasjonal erfaring og er godt kjent med mange av de utfordringene som bedrifter vil møte i andre verdensdeler. Derfor kan IC tilby et bredt spekter av tjenester som vil kunne bidra til å bringe deg sikkert fram i markedene.

I tillegg til ordinær forretningsutvikling og internasjonalisering, er IC opptatt av bærekraftig utvikling, og bistår både innen miljø og fornybar energi.

Adresse: Munkebekken 444A, 1061 Oslo, Norway
Telefonnummer: 4791376289
By: Oslo
Rute: Munkebekken 444A
Postnummer: 1061


Nærliggende lignende selskaper
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;