facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Intersport Kongsberg

Intersport Kongsberg

Info

Faghandel innen sport med høy faglig kompetanse på mange områder.

Historie

Vi er en fullsortimentsbutikk med satsningsområde innen:
- Nordisk
- Alpint
- Snowboard
- Klubb/Fotball
- Sykkel
- Løp
- Tekstiler
- Større varepartier mot Bedriftsmarkedet.

Våre faste ansatte har alle over 10 års erfaring i sportsbransjen, og er dedikert til å gi kundene best mulig råd og veiledning i alle sammenhenger.
Vi ønsker å å tilby det beste innen service, produktkunnskap og produkter i vårt nærmiljø.

Vi ønsker også å hjelpe privatpersoner og bedrifter uforpliktende med de utfordringer de måtte ha. Vi ser at Facbook kan være et møtested for folk som søker råd om det vi kan mest om. På vår profil vil vi prøve å besvare de henvendelser som måtte komme objektivt og uforpliktende.

Vi fører kvalitetsmerker som:
Peak, Rab, Norrøna, Bergans, Hestra, Devold, Oakley, Sweet, MXDC, Adidas, Nike, Asics, Mizuno, Fischer, Madshus, Swix, Alpina, Dynastar, Dalbello, DC(kommer), Vølkl, Marker, Tecnica, Rottefella, Nakamura og Hard Rocx for å nevne noen.

Følg med på vår Nettbutikk på Finn.no for gode tilbud og for å se litt av hvilke varer og varemerker butikken fører.

Adresse: Storgata 14, 3611 Kongsberg, Norway
Telefonnummer: 32 73 11 55
on.tropsretni.grebsgnok@kkitub
By: Kongsberg
Rute: Storgata 14
Postnummer: 3611


åpningstider

Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag: 10:00 - 19:00
Onsdag: 10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 16:00


relaterte søk: gsport kongsberg, intersport holmestrand, sportsbutikk kongsberg, intersport haugesund, intersport oslo, intersport nettbutikk, sport 1 kongsberg, intersport kløfta
Anmeldelser
Vakre geir og vakre svein håper jeg husker navna dokners rett xD fantastiske folk! Komm inn for å kjøpe nye 7 gir, fikk ikke låv å dra med sykkelen uten a la di fikse den xD. Er kjempe hyggelig og snille mot studenter!! Kommer i gjen i framtiden!
UTROLIG DÅRLIG SERVICE! Kom tilbake med en vare jeg kjøpte dagen før med kvittering som tydelig viste åpent kjøp i 14 dager. Fikk verken tilbake penger eller tilgodelapp på en annen butikk. Meget regid og dårlig oppførsel av personal.
Utrolig dårlig service, ble helt umulig og få penger tilbake på kjøp fra dagen før med kvittering selv om det står tydelig på kvitteringen at det er mulig.kunne velge mellom å reise selv til Vikersund for å få tak i plagget i rett størrelse. Eller vente til over nyttår og ta vare på byttelappen på verdi av 1'000,- til da, så kunne jeg komme tilbake og se om dem fikk tak i plagget i rett størrelse etter at dem hadde tatt varetelling. Endte opp med å kjøre til Vikersund selv og fikk tak i plagget. Men burde virkelig ikke vært behov for. Utrolig dårlig opplæring på guttungen som jobber også og enda verre innstilling hos damen.. er ikke snakk om at dem ønsker fornøyde kunder eller og selge kvalitets produkter. Er bare dyreste er best uansett mentalitet og ingen kjennskap til hvorfor man absolutt ikke må velge det dyreste. Helt sikkert en eller annen intern salgs konkurranse eller noe. For ellers gir det null mening. Aldri igjen at jeg handler der.. prøvd tre ganger på tre år og blitt like skuffet alle gangene.
Service innstilte folk er vanskelig og finne, men det var ikke noe problem her. Service fra første øyeblikk. Anbefales på det sterkeste.
Dekkskift på en helt ordinær ungdomssykkel 600kr. De må jo ha mastergrad i dekkskift siden de kan ta slike priser...
Ekspert butikk på ski og skiutstyr. Super effektiv og god service. Tok inn skiene og fikset nye feller og monterte nye move-bindinger mens vi ventet over en kaffe...
Dårlig sevice
Hyggelig betjening og god service. De har utrolig mye og gode varer.
Godt utvalg og de ansatte er blant Norges triveligste. Utrolig hyggelig besøk i denne forretningen.
Kjøpte ny Ghost sykkel, kundeservice og kvalitet !
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Intersport Kongsberg.

Kongsberg sykkelbutikk

åpningstider, plassering. Storgata 14 kart bykart, satellitt visning. Intersport Kongsberg adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Intersport Kongsberg. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Intersport Kongsberg med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler