facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for IntraFish.no

IntraFish.no

Info

Siste nytt fra oppdretts- og sjømatnæringen i Norge og globalt. Saker publisert via vår Facebook-side kan være åpne eller eksklusive for abonnenter.

Historie

IntraFish Medias publikasjoner skal levere den beste informasjonen for sjømat-, fiskeoppdrett- og fiskerinæringen over hele verden gjennom papir- og nettutgivelser, industrimøter og utmerket uavhengig journalistikk.
IntraFish Media ble etablert som et nyhetsbrev på fax for den norske laksindustrien i 1994. Virksomheten er senere utvidet gjennom oppkjøp av en rekke utgivelser med en over 100 år lang historie.
IntraFish Media har posisjonert seg som en plattform for publisering av viktig næringslivsinformasjon. Den overgår konkurrentene når det gjelder bredden og dybden i det egenproduserte innholdet som publiseres i flere ulike nyhetsmedier.

IntraFish.no tilbyr daglig publisering av siste nytt fra den norske fiskeoppdrettsnæringen. Sentrale målgrupper er toppledere i oppdrettsbedrifter, ledere av oppdrettsanlegg, forskere og forskningsinstitusjoner i Skandinavia.

Adresse: Sandbrogaten 5 - 7, 5003 Bergen, Hordaland
Telefonnummer: 55 21 33 00
By: Bergen
Rute: Sandbrogaten 5 - 7
Postnummer: 5003relaterte søk: iLaks, Fiskeoppdrett nyheter, Intrafish Proff, Fiskeribladet, IntraFish Fiskeribladet, Norsk Fiskeoppdrett, Laks Nyheter, IntraFish jobs
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon IntraFish.no.

Bergen medie-/nyhetsbedrift

åpningstider, plassering. Sandbrogaten 5 - 7 bergen nyhets- og medienettsted kart bykart, satellitt visning. IntraFish.no adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på IntraFish.no. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om IntraFish.no med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler