facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Intrinsik Records

Intrinsik Records

Info

Intrinsik Records tilbyr opptak, miksing, mastring, produksjon og digital distribusjon av musikk, og fokuserer på å hente frem den iboende verdien i en musikalsk idé.

Adresse: Leirstrandvegen 996, 9106 Tromsø, Norway
Telefonnummer: +4798819887
on.kisnirtni@evo
By: Tromsø
Rute: Leirstrandvegen 996
Postnummer: 9106


Nærliggende lignende selskaper
Rob Mules Records Rob Mules Records 22 km Rob Mules Records - dedicated to metal! For English, check out www.robmulesrecords.co...
BLUES FOR THE RED SUN BLUES FOR THE RED SUN 24 km Blues For The Red Sun - a Norwegian label dedicated to fuzzy blues, dirty stoner and ...
Anmeldelser
Hyggelig platebutikk med god stemning og god service!
Magisk!! Masse vinyl ,kaffe og vaffler!! Anbefales!! Er du i Tromsø er et besøk absolutt noe som burde være øverst på timeplanen!
En fin plass å være. De selger LP-plater. Serverer store krus med kaffe, og hjemlagde vafler på lørdager. Er også bar. Det er hyggelige eiere, og betjening. Er en plass som har betydd mye, for mange.
Rent og ryddig, luft til å bla i platene, gratis kaffe og kunnskapsrik betjening. Gleder meg til å komme tilbake!
Koselig sted med god service. Kommer definitivt til å stikke innom neste gang jeg er i byen!
Liten butikk men med ett godt utvalg av både nytt og brukt, meget fornøyd med noen brukte album jeg handlet. Flott service og hyggelig betjening, hit skal jeg flere ganger med bedre tid til å bla igjennom albumene.
Veldig hyggelig plass og ditto betjening. Og gjennomgående bra pris & standard på brukte plater. Bedre enn hva jeg har opplevd andre platesjapper. Nye plater har de og selvfølgelig. En kan kose seg med en øl i neven mens en blar igjennom platene. Eller schlappe av i sofaen med en kaffe mens en vurderer på hvor stort innhogget i lommeboka skal bli. Anbefales!
Fantastisk stemning, delikat vaffel og lokalbrent kaffe. Toppet med god vinyl-musikk. Det blir ikke bedre! Svigermor er enig.
Vinylens mekkaKoselig plass hvor man kan kan ta seg en kopp kaffe eller te øl alt etter som og diskutere vinylens fortreffelighet med kjenninger og et særdeles hyggelig vertskap Hyggelige priser og kan varmt anbefales til alle
Alltid hyggeleg service, alltid smilande, og eit rikt utval av gamal og ny musikk, og ikkje minst nokre sære skattar, og dessutan vilja deira til å ta inn obskure nye plater, gjer at toppkarakteren er lett å gje.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler