facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Investtech Norge

Info

Investtech tilbyr konkrete anbefalinger på over 29 000 instrumenter fordelt på mer enn 15 markeder innen aksjer, råvarer, valuta og indekser.

Historie

Investortjenester



"Investtech ble grunnlagt i 1997 og er et ledende norsk selskap innen forskning på adferdsbasert finans og teknisk aksjeanalyse. Investtechs forskningsresultater er tatt i bruk i et beslutningsstøttesystem som analyserer aksjer og andre verdipapirer. Systemet benyttes hver dag av investorer over hele verdenAvanserte matematiske modeller og statistisk optimering ligger til grunn for analysene og gir objektiv og transparent beslutningsstøtte. Investtech leverer nettbaserte abonnementstjenester til private investorer og har vært en fremtredende leverandør av teknisk aksjeanalyse til finansinstitusjoner, meglerhus og media siden 1999. Kurs, seminarer og webinarer arrangeres både direkte for kunder og i samarbeid med partnere."
Adresse: Strandveien 17, 1366 Lysaker, Norway
Telefonnummer: +47 21 555 888
By: Lysaker
Rute: Strandveien 17
Postnummer: 1366


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:00


relaterte søk: Investtech aksjetips, Investtech nyttårsraketter, Investtech fond, Investtech hold-deg-unna, Investtech analyse, Teknisk analyse aksjer, Nordnet, DN Investor
Nærliggende lignende selskaper
Ferd Sosiale Entreprenører Ferd Sosiale Entreprenører 326 meter Ferd Sosiale Entreprenører investerer i dyktige sosiale entreprenører som har innovat...
Norcap Norcap 780 meter Seriøs & objektiv veiledning rundt investeringer. Anbefales på sterkeste!
Anmeldelser
Stor takk til Investtech som har hjulpet meg å bli en bedre investor/trader. Har vært med på de fleste live sendinger hver fredag 08:30 der markedet gjennomgås og forklaringer på deres valg til aksjer i modell, trading og hold deg unna portefølje. I og med at egen psykologi er avgjørende for suksess har jeg som mål å tenke mer likt Investtechs filosofi og dermed ta bedre avgjørelser. Repetisjon er mor til all læring og repetisjon får jeg hos Investtech. Har vært kunde hos de i 5-6 år og selv om jeg mener å ha knekt koden så fortsetter jeg som kunde. De levere mye verdifull informasjon som jeg benytter for å ta bedre avgjørelser og utvikler plattformen med ny funksjonalitet. Kan trygt anbefale Investtech til andre som ønsker å bli en bedre investor/trader. Mvh Jan
Oversiktlig og brukervennlig program som gir god oversikt over kursdiagrammer, volumbalanse, momentum, formasjoner mm. Liker godt oversikten over topp 50 aksjene og modellporteføljen med kommentarer og analyse. Mobil-appen er også veldig brukervennlig. Bruker Investtech som et supplement sammen med andre kilder.
Hos Investtech får man et profesjonelt produkt av høy standard, som er til uvurderlig hjelp i "timingen" av kjøp og salg av aksjer. Her møter man også hyggelige kunderådgivere. Anbefales virkelig.
Investtech ble jeg kjent med for ca ti år siden, da jeg søkte etter et mer kunnskap om aksjemarkedet og et verktøy til å finne aksjer jeg kunne satse på. Jeg begynte å handle aksjer på 1990-tallet, den gang da jeg måtte samarbeide med banken om kjøp og salg. Oversikten over markedet var liten for en som jobbet med noe annet enn økonomi. Fra 2000 har jeg investert i fond. Da det ble mulig å handle aksjer på nettet, via nettbank og meglere/Nordnet o.l., fikk jeg økt interesse for aksjer. Som ikke-økonom, men med eget firma og interesse for økonomi, ble Investtech en stor hjelp. Fra ca 2014 har jeg vært aktiv som Investor og Trader. Jeg leste boka "Teknisk Analyse" og brukte over et år på Aksjeskolen hvor jeg lærte teorien om forskningsbasert analyse av bevegelsene i markedet, hvordan vi reagerer på nyheter med optimisme eller redsel, følger trender som en flokk sauer, har vansker med å holde på de gode aksjene og å selge de dårlige , osv. Jeg forsto at selv solide selskaper, med overskudd og solid økonomi, går i bølger, og at det er klokt å tenke langsiktig, og at utbytte hjelper i tider med midlertidig nedgang i markedet. Investtech gir god hjelp til å finne de "verdiaksjene" jeg søker, følge dem dag for dag på kort, middels, og lang tid, se hvordan kursen varierer, få råd om å ta gevinst eller kjøpe mer. Det er lett å finne fram på nettet i kapitlene Marked, Anbefalinger, Aksjeplukking osv.Det er gode råd om "Dagens case", "Modellportefølje, "Hold-deg-unna-portefølje" mm. Men for tiden er "Watchlist" med "Helsesjekk" til størst hjelp. Man legger inn alle selskapene, får oversikt over trenden på Kort, Mellomlang og Lang sikt, Risiko og "Alarm" med aktuelle nyheter. "Helsesjekken" vurderer Porteføljens likevekt, volatilitetsgrad, sektorspredning, korrelasjon mellom aksjene mm og gir score og råd om nyttige endringer. Oppsummert: Med Investtech er jeg trygg, følger med, taper sjelden penger, klarer å tenke langsiktig nok til å få gevinst år etter år.
Tilbakemelding - Helsesjekk Jeg synes "helsesjekken" er et fantastisk flott verktøy, og har brukt verktøyet aktivt siden det ble lansert. Jeg synes spesielt korrelasjonsmatrisen er til stor hjelp ved siden av de andre indikatorene. Helsesjekken gir på kort tid en helt annen oversikt enn enn jeg hadde tidligere.
Utrolig bra produkt! Det krever et vist nivå av den enkelte, for å dra ut potensialet. Kommer til dekket bord, i stor grad.
Unik tjeneste. Alltid utforskende, utviklende og etterprøvbart. Uvurderlig og uunnværlig!
Oversatt av Google Meget omfattende og lett tilgjengelig informasjon. Teknisk analyse kan imidlertid ikke alltid stå alene, derfor verdsetter jeg for eksempel faktordiagrammer, nøkkeltall med mye som følger med et Investtech-abonnement. Prøv gjerne et 14-dagers gratis prøveabonnement hvis det er noe for deg. Original Meget omfattende og lettilgængelig information. Teknisk analyse kan dog ikke altid stå alene, så derfor sætter jeg står pris på fx faktordiagram, nøgletal med meget, der følger med et Investtech abonnement. Prøv gerne et 14 dages gratis prøveabonnement, om det er noget for dig.
Oversatt av Google Har brukt investtech lenge, noe som hjalp meg mye med å få oversikt over alle aksjene som er på børsen og om de er verdt å kjøpe eller ikke gjennom Kjøp/Hold/Selg råd. Sett pris på at investtech er en objektiv maskinklassifisering basert på forskning og studier av ulike sammenhenger og ikke personlige verdier. Avslutningsvis er investtech svært nyttig for å avgjøre hvilke aksjer som skal beholdes, selges eller følges nøye når de står og veier. Investtech egner seg også til å velge kjøpskandidater. Original Har använt investtech länge vilken hjälpt mig mycket att få en överblick över alla aktier som finns på börsen och om de är köpvärda eller ej genom Köp/Behåll/Sälj råd. Uppskattar att investtech är en objektiv maskinell klassificering som grundar sig på forskning och studier av olika samband och inte personliga värderingar. Sammanfattningsvis är investtech mycket användbart för att avgöra vilka aktier som skall behållas, säljas eller följas noga när de står och väger. Investtech lämpar sig också för välja köpkandidater.
Oversatt av Google Jeg har vært medlem i mange år og det har hjulpet meg mye hele tiden. Original Ben reeds jaren lid en heeft me enorm geholpen al die tijd.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler