facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for InVid As

InVid As

Info

Mindre papirarbeid, nærere samhold, internkontroll og timeregistrering

Historie

InVid AS har utviklet et program som vil forbedre hverdagen til transportbedrifter. Som det eneste produktet på markedet per i dag som vil effektivisere og modernisere dagens rutinearbeid for både sjåfører og administrasjonen.

Vi tilbyr et produkt som inneholder alt fra timeregistrering og annen loggføring til internkontroll. Vi har også lagt vekt på samholdet internt. Når produktet tas i bruk vil det være tilpasset din bedrifts design og logo.

Løsningen er internett basert og tas lett i bruk via nettbrett. Det gjør at informasjon er tilgjengelig til en hver tid.

Adresse: Bygstadvegen 11, 6973 Sande, Sogn og Fjordane
Telefonnummer: 47637025
on.divni@tsop
By: Sande
Rute: Bygstadvegen 11
Postnummer: 6973


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon InVid As.

Sande dataselskap

åpningstider, plassering. Bygstadvegen 11 kart bykart, satellitt visning. InVid As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på InVid As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om InVid As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Norisp Norisp 310 km NorISP AS er et rendyrket hosting- og registrarfirma med over 5 års drift.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler