facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Isachsen Gruppen As

Isachsen Gruppen As

Info

Isachsen Gruppen AS er et norsk entreprenørkonsern, med base i Solbergelva utenfor Drammen.

Historie

Konsernets primære oppdragsmessige nedslagsfelt ligger i det sentrale Østlandsområdet. Samlet sysselsetter Isachsen konsernet godt over 400 personer, alle med høy kompetanse innenfor sitt fagfelt.

Konsernet er organisert i tre hovedvirksomhetsområder, disse er Industri, Anlegg og Maskin. Tjenesteproduksjonen under hvert virksomhetsområde er omfattende, og dekker et stort antall fagområder. Anleggsdivisjonen huser konsernets største forretningsområde, her ligger også de største produksjonsområdene - veibygging, vann– og avløp og bane.

Arbeidskulturen i Isachsen er preget av høye krav til kvalitet og driftssikkerhet. I bunn ligger ekte arbeidsglede og fagstolthet, samt ikke minst en grunnleggende evne og vilje til å yte det lille ekstra. Vekst og lønnsomhet skal genereres både organisk og gjennom oppkjøp, samt ikke minst gjennom kontinuerlig oppmerksomhet på drift og struktur. Konsernets høye kunnskapsnivå innenfor kjernekompetanseområdene skal gi oppdragsgivere markedets beste leveransesikkerhet – det skal være attraktivt å være kunde hos Isachsen.

Kompetanse er konsernets viktigste konkurranseparameter. Jevnlig kompetanseutvikling av medarbeidere er avgjørende for selskapets utvikling, og blir prioritert. Vi legger vekt på å skape trygghet for både ansatte og for kunder - i Isachsen skal vi ha et samarbeidsklima der trivsel og effektivitet oppfattes som to sider av samme sak.

Vår bedriftsstrategi er basert på lønnsom og bærekraftig vekst med utgangspunkt i en produktivitetsintensiv og arbeidseffektiv driftsmodell. Denne strategien er selskapets veiviser for å oppnå bransjeledende resultater og langsiktig verdiskapning.

Isachsen - entreprenørskap satt i system.

Adresse: Teglverksveien 100, 3057 Solbergelva
Telefonnummer: +47 32 23 24 00
on.neppurgneshcasi@tsop
By: Solbergelva
Rute: Teglverksveien 100
Postnummer: 3057



relaterte søk: isachsen gruppen ansatte, rune isachsen, isachsen hæhre, isachsen gruppen proff, isachsen anlegg ansatte, betonmasthæhre, isachsen anlegg og transport, isachsen bussen
Nærliggende lignende selskaper
Linotech as Linotech as 361 meter Leverandør av nybygg, tilbygg og rehabiliteringsarbeider til gode priser.
Anmeldelser
Du som kjørte på E18 sørgående med skilt nummer BT 47029 klokken 1500, du burde seriøst ta lappen på nytt! I tillegg kjører du med NLF på bilen! Skjerpings! Alle vil hjem i rush trafikken...
Veldig bra og hyggelig plass å jobbe tidligere
Kvalitet tvers igjennom!
Meget dyktige og hyggelige folk som jobber der meget imponert
Solid entreprenør som skiller seg ut.
Meget god service og god kunnskap.
Det er jo min arbeidsgiver
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler