facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Isefjær Naturistsenter

"Overnatting og camping i naturskjønne omgivelser. Vi har enkeltrom, dobbeltrom, 6-mannsrom, hytter, oppstillingsplass for bobil, campingvogner og telt. Vi kan også arrangere ulike tilstelninger med plass til 50 personer utenom høysesongen. I høysesongen praktiseres naturisme på hele området. Utenom høysesong er alle velkomne. Sørlandet har et solrikt klima og vi har som regel landets høyeste badetemperatur.Vi har også badstu og vedfyrt badestamp.Velkommen til både naturister og alle andre!Kontakt [email protected] for spørsmål og booking."
Adresse: Isefjærleiren AS, Lillesand, Norway
Telefonnummer: +4737274990
By: Lillesand
Rute: Isefjærleiren AS


Anmeldelser
Var der på klasse tur og det lagg en edderkopp i saften og 4 små hår på en oste skive. Jeg fikk bæsje problemer etter turen
Eg overnattet 2 netter her på denne sjarmerende og koselige campingplassen innerst i vika. God sauna og gode dusjer. Kjøkkenfasilitetene prøvde eg ikkje siden eg har campingbil. Men sikkert like bra der som resten av plassen. Veldig imøtekommende og hyggelig vertskap. Topp score. Her kommer eg igjen.
Overnattet her med utenfor sesong. Kjempe hyggelig folk som driftet dette stedet. Topp frokost med alt vi ville ha. Pluss vaffeler! Da vinner du hjertet mitt. Helt ok rom og greie do/dusj fasiliteter. Helt kanon priser også. Hvis behovet kommer igjen, så kommer jeg tilbake. Håper badestampen er i drift da men vi var utenom sesongen, så det gjorde ikke noe.
Anbefales på det varmeste! Førsteklasses vertskap og beliggenhet i det ypperste av naturskjønne omgivelser, gjør dette til et fantastisk flott opphold. Ligger for seg selv, men likevel nært f.eks. dyrepark, Kristiansand sentrum, ol.Rom: 4/5
Koselig plass og trivelige ansatte. Muligheter for fiske. Flotte bademuligheter. Rent og pent sted. Vi var der med bobil men de har også hytter til leie.
Alltid herlig og frigjørende å bade uten klær.
En magisk plass for naturister. Vi fikk nesten 3 dager her i herlig varme. Topp renhold på hytten vår. Veldig hyggelige eiere. Vi kommer garantert tilbake. Elsket Isefjærleiren.
Jeg er ingen naturist og går ikke naken rundt bare når jeg har dusjet og evt må hente klær i skapet før jeg kler meg og kommer ikke hit. Jeg liker ikke en gang gå på vanlig badestrand i badetøy
Fantastisk sted, stille og rolig. Ligger fint til. Veldig hyggelig personale som er veldig hjelpsomme og imøtekommende. Veldig rent og pent i dusj og på toalett. Hyggelige mennesker og god atmosfære.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Isefjær Naturistsenter.

Lillesand lokal bedrift

åpningstider, plassering. Isefjærleiren AS kart bykart, satellitt visning. Isefjær Naturistsenter adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Isefjær Naturistsenter. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Isefjær Naturistsenter med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler