facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for It Works independent distributor i Norge Hilly Albertsen

It Works independent distributor i Norge Hilly Albertsen

Info

Tighten, Tone & Firm! Would you like to fit back into that skinny black dress? The ItWorks Body Wrap can help you do just that In as little as 45 minutes!

Historie

Slik brukes produktet: Før bruk; IKKE vask deg med såper, kropps-geleer eller annen såpe, spesielt ikke Dove-såpe på det området av kroppen du skal til å behandle, dette fordi porene i huden kan tettes til og dermed redusere effekten. (Mål ......deg gjerne før påføring) Legg urtefolien, «wrapsen» på den delen av kroppen der du ønsker endringer, f. eks på magen. Glatt ut ale luftbobler og stryk/arbeid den godt fast på huden. Dekk så området du behandler med KLEBEFILM/ Gladpack ol.. Legg den "godt på" slik at urtefolien sitter best mulig og mest mulig luftett..



Ha Wrapsen på i 45 min. Effekten av en behandling vil fortsette i opptil 72 timer, altså 3 døgn. (Så mål gjerne området du har behandlet igjen etter 3 døgn). VIKTIG! Drikk vann under og rett etter behandlingen, minimum 2 liter! (Begynn gjerne litt før - og jo større fettlager, jo mere væske utover dette, da forbrenningen og lymfen vil jobbe voldsomt og vil trenge rikelig med væske for å gjøre jobben sin. Ellers risikerer du å bli dehydrert, noe som vil merkes med svimmelhet/slapphet.) I løpet av de 3 påfølgende dagene: Drikk vann i isteden for brus (også de uten sukker), heller ikke alkohol og masse kaffe eller juice. Dette vil bidra til at lymfesystemet ditt arbeider optimalt. OBS! Ikke behandle flere deler av kroppen samtidig. Wraper du magen, rumpa eller brystene etc. – ikke ta lårene eller armene samtidig! La lymfesystemet få jobbe i fred med en kroppsdel av gangen i inntil 3 døgn. Men ta begge armene og beina samtidig, ellers vil det faktisk se merkelig ut. En wrap kan kuttes i 2 eller 4, slik at du har til begge armene eller beina. Ikke bruk kropps-wrap på ansiktet. Til dette har vi spesielle ansikts-wrap som strammer opp huden og reduserer rynker etc..



UNDER BEHANDLINGEN:Slapp av, ikke gjør fysisk arbeid mens du har pakningen på. Da blir du svett og ingrediensene i wrapsen vil bruke en del av sin effekt på å bekjempe at svetten tetter til hudporene. Ta på wrapsen og kos deg med ei bok, musikk eller TV i fred og ro i tiden du har pakningen på. (Og husk drikk vann) Etter den tid har det ingen betydning for videre effekt om du trener, trimmer osv. For urtene vil da ha trengt inn i porene og fortsette med å virke i opptil 72 timer. Husk resultatet på huden din vil virke i opp til 7 måneder bare etter en behandling!

Etikett

Flere av ingredienser i Body Wraps er kjent fo a aktiverer en rekke prosesser som gjør det lettere for kroppen å forbrenne fett.

Den første prosessen kalles lymfedrenasje. Denne prosessen er også kjent innen spesielle massasjeteknikker. Det som skjer er at lymfedrenasjeprosessen, initierer væske (lymfe) i fettcellene, slik at fettcellene kan bevege seg fritt og transporterer dine fettsyrer og giftstoffer ut av kroppen din som avfall. Disse væskene inneholder giftstoffer og urenheter som kroppen har lagret fra bearbeidet mat vi spiser og fra luften vi puster. Det å miste disse væskene, gjør at du mister centimetre umiddelbart.

Den andre prosessen kalles lipolyse. Dette er den største prosessen som settes igang av Body Wraps. De fleste urtekurer og innpakninger som du finner på markedet og på internett, har ikke evnen til å stimulere lipolyse. Kjennetegnet med liplyse er ekte vekttap - og skjer bare med dette patenterte Body Wraps produktet. Lipolyse er nedbryting av fett som er lagret i fettcellene! Ved å bryte ned dette fettet, stimulere til lymfedrenasje og økt sirkulasjon, blir fettsyrer ført ut av kroppen din som avfall.

Den tredje prosessen kalles mikrosirkulasjonen. Dette er i utgangspunktet blodstrøm gjennom de minste kapillærene. Den aktive tilstanden i denne prosessen er avgjørende for vekttapet som Body Wraps bidrar til. Mikrosirkulasjonsprosessen gjør det mulig å gå ned i vekt. Fettcellene blir oppslukt av kapillærer i blodet. For at dine fettceller skal klare å avvise de riktige avfall og giftstoffer fra kroppen din, så må kapillærene bli stimulert til å sirkulere blodet på riktig måte.

Adresse: 3612 Kongsberg, Norway
Telefonnummer: 0031628276903
By: Kongsberg
Postnummer: 3612


Nærliggende lignende selskaper
Crystal Nails Norway Crystal Nails Norway 430 km Super bra produkt! Anbefaler 100%. God servis . Kvalitet på topp!!!
Sense Helseavdeling Sense Helseavdeling 430 km Sense anbefales. Alt på stell, godt miljø. Apparatene falt dessverre ikke helt i min ...
Valentina Style Valentina Style 431 km Best Service ever!!!!. Kjempeflink!!!. Hun er den beste. Jeg er veldig fornøyd med jo...
Marita's Naildesign Marita's Naildesign 431 km Tusen takk for super fine negler kjempe flink er du
Therese's negldesign Therese's negldesign 431 km Tilbyr neglbehandlinger fra manikyr til negldesign med gel og dekor. Jeg er sertifise...
Hokksund Massasje Klinikk Hokksund Massasje Klinikk 431 km Det er et sted du bør gå,om du ønsker god behandling,hun kan sine sakeren seriøs utøv...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler