facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for ITX Norge As

ITX Norge As

Info

ITX Norge leverer innovative skreddersydde IT-løsninger, primært innen Unified Communications (UC).



"ITX samler telefoni, chat, sosiale medier, SMS og epost - alt i én løsning. Dialogen lagres på kunden.Når man besvarer telefoni, leser epost, eller chatter med kunden, ser man tidligere kundedialog, hvem kunden snakket med sist, åpne kundesaker, samt nøkkelinformasjon fra ditt system, som ordre, utestående faktura, pakkesporing og vareretur.Resultatet er lynrask og personlig kundeservice – dine ansatte sparer tidMed måling av kundetilfredshet, sakssystem, Live Shopping og skjermdeling får du alt i én løsning hos ITX. Ta med kunden rundt i nettbutikken som i en fysisk butikk, eller ta med kunden rundt i den fysiske butikken.ITX er et norskeid programvareselskap som utvikler og leverer CRM og kontaktsenter -løsninger."
Adresse: Borgskogen 47, 3160 Stokke
Telefonnummer: +4723680400
on.egronxti@tsop
By: Stokke
Rute: Borgskogen 47
Postnummer: 3160


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: itx norge proff, itx motherboard, itx portal, itx dialer, itx uc
Nærliggende lignende selskaper
Aison as Aison as 381 meter Moderne IKT-leverandør. Vi tilbyr konsulenttjenester, web, hosting og telecom.
Anmeldelser
Ikke bare er denne gjengen utrulig kjappe når man trenger hjelp til noe og kompetente. Men de er gode sparringspartnere for ideer på hvordan man kan sette opp ting, andre integrasjoner som gjør hverdagen lettere. En mer service innstilt og effektiv hjelp skal man se lenger etter! Når det er sagt, leverer de et enestående produkt i tillegg. Det har hjulpet oss å få kontroll på henvendelser når disse ofte kommer på kryss og tvers av kanaler. Å få samlet alt på et sted i et enkelt system har kortet ned svartiden betraktelig og gjort det langt enklere å oppdage dobbelt henvendelser/dobbeltkommunikasjon så det blir mindre arbeid. I snitt, har alle våre kanaler totalt sett fått en langt kortere svartid. Anbefaler ITX på det aller sterkeste
Utrolig hjelpsomme! Veldig raske med å finne ut av eventuelt problem og komme med en løsning! Strålende fornøyd med alle jeg har vært i dialog med hos ITX!
Fikk hjelp i veldig kort tid kjempe fornøyd
Digger A- møbler alltid så mye fint der.
Utmerket produkt og enda bedre kundeservice! 10/5
En fantastisk gjeng med høy kompetanse, svært hjelpsomme, og raske løsninger på alle mine små og store utfordringer
Beste kundeservicen i markedet. Vi brukte før en større og dyrere aktør, som hadde elendig responstid på henvendelser. ITX kan anbefales på det sterkeste!
kreative, flinke og raske
Løsningsorientere og imøtekommende =
En glimrende leverandør! Leverer på både produkt, service og pris! Vurderer du kontaktsenterløsning bør du definitivt prate med ITX!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler