facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Jølvassbu Camping

Adresse: Jølvassbu, 6847 Vassenden
Telefonnummer: 92062203
By: Vassenden
Rute: Jølvassbu
Postnummer: 6847



relaterte søk: jølvassbu camping jølster, jølster camping, jølstraholmen camping, vassenden camping jølster, jølvassbu camping vassenden, camping førde, solrenning camping, hytteutleie jølster
Nærliggende lignende selskaper
Einehåjen Einehåjen 152 meter
Anmeldelser
Skal du møte trivelige folk og en flott atmosfære så drar du hit. Det er fine hytter og rent og pent. Er du interessert i fisking,så skal du ta en prat med tidligere driver Egil,som bor faktisk på campingen. Han er et orakel innen fisking,og om du ikke lærer ett og annet triks i samtalen så har du ikke hørt etter. Hehe. Desverre går det ikke an å gi flere stjerner,for det sku eg gjerne gjort. Så det er enkelt å greit bare å ta turen innom å oppleve selv. Anbefales på det sterkeste!
Her blir du lurt !! Pass på !! Bestilte overnatting der når vi forlot Førde. Fikk melding fra dem at de hadde 2 store hytter igjen, prisene stod på nettet og lå i hytten også. Fikk oppgitt god restaurant var åpen på tidspunkt vi skulle ankomme med god anbefaling fra resepsjonen. Vi var sultne etter lang tur. Den var stengt, måtte kjøre lengre vekk for å skaffe oss mat Feil info gitt, uten beklagelse. De 2 store hyttene viste det seg å være ; 1. en eldre campingvogn med lite spikertelt, 2. Et svært gammelt bygg som var meget trekkfugl så dagslys flere steder. Guffent. Ikke toalett, ikke innlagt vann, totalt overpriset. Betalte faktisk 300 kr mer for natten enn det prislisten i hytten viste. Dessverre var ikke stedet betjent om morgenen før vi skulle dra, på tross av at det skulle vært åpent i hht oppslag. Vi betalte dyrt, lå veldig dårlig om natten i elendig seng, frøs mye i hytten, og ble lurt både på info å pris. HOLD DERE UNNA DETTE STEDET ! HER BLIR DU LURT. Svindel og bedrag !!
Hadde et lite opphold på en natt fra 19 til 20 Juli. Det er det beste campingoppholdet jeg har vert på i hele sommer. Min kone og jeg ønsker å komme dit til neste år også, men vil da ligge der flere dager. Topp beliggenhet og kjempe koselige personal. Synd det det ligger så langt fra der vi bor at vi ikke får tid til å reise dit på weekend opphold. Kan anbefale det på det høyeste. Har gitt dem full pott på alt. Vi leide Elvestova. Og kommer garantert tilbake neste sommer Rom: Det var to seperate soverom med to køyer på hvert og en brisk på kjøkkenet/stue som også kunne brukes. Fullverdig kjøkken med kaffe trakter, vannkoker og kopper og kasteroller stekepanner. Allt du trenger for å lage deg alt fra frokost, middag og kveldsmat Sikkerhet: Det var et godt rekkverk fra terrassen mot vannet. Og allt var på stell med det elektriske over allt. Fremkommelighet til fots: Kunne parkere bilen ved siden av hytta vi leide. To skritt til sanitær anlegget som var rent og godt vedlikeholdt. Interessante detaljer: Må berømme et kjempe koselig personal som vi ikke fant på di andre plassene vi leide under ferien.
Fin campingplass med mulighet for leie av hytter, telting og bobiler. Rent og pent. Campingen ligger idyllisk til nede ved elvebredden. Mulig og fiske for de som vil det. Har ikke ratet rom da vi teltet To tommler opp
Veldig hyggelig vertskap, blir i godt humør av dem, hjelpsom og imøtekommende. Rent og pent overalt, velholdt, og beliggenheten ved elven er helt fantastisk. Her finner man ro og harmoni, har vært her før, og kommer nok igjen, hunder er også velkommen her
Heldigvis ikke et hypermoderne sted, men et sted med sjel med Jølstravattnet og elven som nærmeste nabo. Her kan man leie fiskeutstyr og båt og få tips om hvor man skal fiske og kan nesten garantere fisk. Vertskapet er fem stjerner alene.
Flott sted! Hyggelig betjening og fine fasiliteter, ispedd storslagen natur. Anbefales!Rom: 5/5
Fantastisk campingplass med bra fiskemuligheter. Veldig hyggelig personale. Stopper garantert nestegang jeg skal til Førde område.
Var her i 4 døgn for rekreasjon og fotografering. Leide en veldig koselig og sjarmerende liten hytte. Jølvassbu er virkelig et sted med sjel, og ikke en "samlebåndcampingplass". Utrolig koselig og hjelpsomt vertskap, og rent og pent både innvendig og utvendig. Anbefales på det varmeste.
Ble møtt av ekstremt hyggelig og informativ innehaver. Hyggelige omgivelser, og ikke minst; Rent i servicebyggene. Skulle man pirke på noe, så kunne det vært hyggelig med litt grønt på/rundt/nær oppstillingsplassene nærmest resepsjonen.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler