facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Jærbakern Klepp Konditori

"Arne Johannesen Jærbakeren As er en baker som bruker gode råvarer og egne oppskrifter. Vi har et godt håndtverk i alle våre deiger og vil alltid være flinke på service mot våre kunder. Det skal være kjekt og komme på besøk og nyte et godt måltid hos oss. Vi ønsker deg hjertelig velkommen innom alle våre baker og utsalgssteder."
Adresse: Jærvegen 508 , Kleppe 4352, NO
Telefonnummer: 51 42 52 64
By: Kleppe
Rute: Jærvegen 508
Postnummer: 4352



relaterte søk: jærbakeren klepp, jærbakeren sola, jærbakeren bryne, jærbakeren åpningstider, jærbakeren ganddal, jærbakeren sola åpningstider, jærbakeren hinna, jærbakeren kåsen
Anmeldelser
Hyggelig men skuffet over bestilling av proteinbrød ferdig oppskjært. Håpløst å spise . Det ble pålegg med skive på . Kommer innom på mandag og håper på brød som kan spises.
Hit reiser vi for å kjøpe Dansk rugbrød ganske ofte. Her skjærer de brødet i hvilken tykkelse vi ønsker. Flott utvalg av all slags bakverk i diskenMat: 5/5
Bra lokalt bakeri utsalg. Har de beste Danske RugbrødMat: 3/5
ikke for å ldelege ratingen deres, men dette er dårlig!! beklager anmeldesen men slik blir det for denne gang!! ikke bare med en sur betjening, men også veldi lite og dårlig utvalg. Helst unngå denne bakeren!!
En fantastisk god brø mat å hyggelig personell som ordner det meste o en fart. Men er litt i overkant dyrt å ikke minst til tider håpløs parkering i lunsj og travle tider. Men kan anbefale en tur innom hos dei kjekke og trivelige folk
Godt, men litt dyrt. Lever nok av å selge påsmurt mat til folk som ikke orker matpakke. Utvalget bærer preg av det, ikke så mye annet. Utvalget av gjærbakst og småbrød/kaffe-mat var mye bedre tidligere. Men det de har er bra, brød er de gode på!
god service. god mat. hyggelige folkMat: 5/5
Er ett kjempe fint sted, men akkurat nå så blåser det noe så jævlig. Og det er ikke noe serlig varmt vil jeg si, men men. Så skulle vi surfe, men det ble det ikke noe av. Så da får vi håpe det blir noe i morgen ellers blir det kjipt. Men det blir noe i morgen, får være optimist.
Bakeriet som ikke vil eksistere lengre...!! Helt elendigt.. du får ikke det du bestiller... og vist hun vasker ting så bytter hun ikke hansker så du har såpesmak på maten..
Veldig god baker! Mye gode brødvarer og boller og gode bakevarer. Greie sitteplasser og helt greie priser. Greit utvalg, god påsmørt mat og drikkevarer til enhver. Anbefaler denne! Mye god mat.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler