facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Jørpeland Pizza Kafè

Info

beste kebab på jørpeland pizza kafe

Adresse: Kornblomstveien 1 , Jørpeland 4100, NO
Telefonnummer: 51 74 77 24
By: Jørpeland
Rute: Kornblomstveien 1
Postnummer: 4100



relaterte søk: jørpeland pizza kafé da jørpeland, preikestolen kebab meny, preikestolen kebab, kebab tau, pizzabakeren jørpeland
Anmeldelser
Supermat å ikke minst enormt god serviceMat: 5/5
Fantastisk service med svært hyggelig eier. Applaus ‼Mat: 5/5
God mat kjøpte medium pizza var stor. var litt skittent der men anbefales
Passer best når du ikke er edru.
Veldigt fine plass, va hålsvolten og mistenkte at ein kebabtellerken blei for liten, någe som ikkje stemme, det blei både kvelds og frokost for min del. Lokalet e utstyrt med laser lys som skabe ein stemning eg ikkje har kjent på siden mine tidligere dager på tasta bydelshus. Kebaben e kanongod. Einaste kjipa eg opplevde her va at kompisen min sa godt nyttår t någen rett på utsiå av kebaben, uten å få svar, det va skjølsagt byggfolk med refleksjakker, så det seie vel sitt. Alt i alt, flotte plass!
Tragisk mat..... Alltid noe som mangler, denne gangen var det osten på en cheeseburger. med så mange kebabsjapper på Jørpeland...... Burde de legge sjela i maten.
Beste kebaben du finne på milavis. Ikkje bare e maten god, men kundeservicen e på topp. Anbefale 100%
Super service og ikke minst skikkelig kjøtt til kebab. Svinenakke istedet for ekkel farse. Strålende! Vel verdt ett besøk etter en tur på Prekestolen.
Jeg å eg venninne har spist her mange ganger men i dag smakte denne kebab rullen noe helt forferdelig, kebablevsen er tørr å sei å kjørte var mye sterkere å dette var også seit. Å veldig litte salat. Dette er den første å håper den siste gangen dette skjer!!
Bestilte en kebabtallerken, og den var akkurat slik som den skal være på denne type kafé. Det var litt rotete i lokalet når vi var der og service kan bli bedre.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Jørpeland Pizza Kafè.

Jørpeland pizza

åpningstider, plassering. Kornblomstveien 1 kart bykart, satellitt visning. Jørpeland Pizza Kafè adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Jørpeland Pizza Kafè. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Jørpeland Pizza Kafè med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Preikestolen Kebab & Pizza Preikestolen Kebab & Pizza 185 meter helt forferdelig, klarer ikke å levere mat på under 2 timer og klarer ikke å priorite...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler