facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Jack Bil Transport

Jack Bil Transport

Info

Trenger du å frakte bil?
Jeg tilbyr biltransport på tilhenger og kan frakte biler opptil 2 Ton.
Har erfaring og alt av nødvendig utstyr til å frakte bilen din trygt.
Fast pris: 1500 kr i Drammen område. Forøvrig etter avtale.



"Axess Logistics tilbyr skreddersydd biltransport, og er det ledende transportfirmaet i Skandinavia. Vi tilbyr: bilimport; spesialtransport; ekspresstransport; innlandsdistribusjon nytt og brukt; sporbar logistikk; PDI; verksted; ombygging; lagring."
Adresse:
Telefonnummer: +4746396728
By: Drammen


Nærliggende lignende selskaper
Kapellhenger.no Kapellhenger.no 329 meter Utleie av lukket biltransporthenger for transport av kjøretøy opp til 1670 kg, evt. s...
Anmeldelser
Ville ikke gitt en stjerne en gang. De har brukt 14 dager på å få fraktet en bil fra bollnes i Sverige, til Sarpsborg i Norge. De sa for en uke siden at den kom førsten av uka mandag eller tirsdag. Tirsdag sa de at den kom på ettermiddagen, sto på bil og skulle leveres. Onsdag sa de at den sto på bil og skulle levere på ettermiddagen. Så på torsdag når jeg ringte på morgen, så de at den sto på bil å skulle leveres i ettermiddag. Så ringte jeg på torsdag ettermiddag og spurte åssen det lå ann, da skulle den settes på bil og leveres til fredag ettermiddag. Jeg ble forbannet, å sa at jeg Syntes de er useriøst, og det viser anmeldelser som de har fått. Hvor jeg får bekreftet at jeg ikke skal tro på det jeg hører at det er to sider av en sak. Jeg nevnte min historie men det var bare et uhell, og noe som skjedde veldig sjeldent at de juger eller at de holder deg med god snakk. De fortalte at sjåføren hadde hviletid. Styr unna ikke bruk disse
Wow for en utmerket service. Leverte bilen i Bergen og dagen etter så var bilen i Drammen. De svarte på spørsmål som jeg hadde samt var svært vennlige og imøtekommende. Dette gikk over all forventning og anbefales virkelig.
Leveringstiden er elendig! Ventet på en bil som skal fraktes fra Drammen til Lørenskog, i over 3 uker nå. Når man ringer å spør når den kommer lover de at den kommer «i dag» men kommer det noe bil? Nei… Utrolig useriøst og frekt.
Fikk fraktet bil fra Porsgrunn til Fauske. Både leveringstid og service helt topp, meget fornøyd! Hilsen fra Peder Blåmoli
Leveringstiden er elendig! Bruker en måned på en bil som skal fraktes fra Oslo til Haugesund
Her får du utført alt av transporttjenester av alle typer bil. Kjøper du deg ny bil er det kanskje nettopp hit din bil ankommer Norge. Har du kjøpt med; ekstra rustbeskyttelse, hengerfeste, Webasto, bilinnredning, soting av ruter, vinterdekk mm. så blir sansynligvis mye av dette utført/montert her før bilen transporteres videre til forhandleren du kjøpte bilen hos. Bor du i Nord -Norge og skal på bilferie i Europa, så pakk ferdig bilen og send den med dette firmaet til Drammen. Når du så senere kommer nedover med fly / tog, så kan du uthvilt hente bilen i Drammen og så starte ferden videre derifra. Da har du kanskje spart deg for opptil 2000 km kjøring. Gjør du det samme på returen også, så har du spart mange km på forsikringen din.
Fullstendig ubrukelig! Har ventet 3 uker på bil og de klarer ikke fortelle når bilen blir levert. Styr unna disse er min anbefaling!
Sendte bilen fra Narvik til Drammen. Sto på nett at estimert leveringstid var åtte dager, men den var allerede nede på den femte dagen. Kjapt og enkelt.
Dårlig levering. Bilen skule bli levert til fredag. Ringte jeg på fredag hvor er bilen min, da sa de at bilen skal komme på tirsdag.
Mangler en del funksjoner som chat og sporing av bilene som en del andre selskap har.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler