facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Jafs "Soppen" gatekjøkken i Elverum

Adresse: Trondheimsveien 9, 2406 Elverum, Norway
Telefonnummer: 62431011
By: Elverum
Rute: Trondheimsveien 9
Postnummer: 2406


Nærliggende lignende selskaper
Jafs Elgstua Jafs Elgstua 78 meter Bestille to pizza som var utrolig skuffende. Osten smakte "billig" topping ...
Hernes Kro Hernes Kro 6 km
Anmeldelser
Bestille to pizza som var utrolig skuffende. Osten smakte "billig" topping og var ikke ordentlig ost, ikke smeltet den skikkelig heller. Skinken smakte salt og var vanskelig å tygge, minner nesten om bogskinke. Pizzabunnen kom fra fryst tilstand så det selv, og var soggy... Pizzaen generelt var smaksløs og utrolig overpriset i forhold til hva man betaler for. Styr unna: Personalet som jobbet der var utrolig hyggelig og effektiv mtp. at hun sto alene, så kundeservicen er det derimot ikke noe å si noe på.
Prøvde oss på dette gatekjøkkenet da vi ladet i dag. Barna fikk nuggets-menyen og de voksne tok seg en kebab, da bildet over disken viste en variant som så fristende ut. Men det vi fikk var den dårligste matopplevelse jeg har fått på snart 40 år. En tredjedel ned i kebaben var vi langt fra mette, men vi ville ikke ha mere mat. Dårlig stekt kjøtt med vassen smak, druknet i en hvit dressing av noe slag. Nuggets-varianten deres var også såpass imponerende at barna ikke ville spise seg mette.
Var på Jafs i dag. Kjempehyggelig betjening. Kjøpte pølse med pomfri. Foreslår at ledelsen prøver dette. Tynne sprø knuslette pomefrites som skal spises med grov tre gaffel!! Aldri mer!!
Fish and Chips. Noe av det bedre jeg har smakt av fastfood. I'll be back Mat: 4/5
Fikk ikke ost og bacon på burgeren min : når jeg sa det
Spiste der mens vi lader. Grei mat glutenfritt tilgjengelig. Damen bak kassa jobbet som en helt, men syns det er rart at et menneske alene må lage mat og styre kassen kl 12 i ferietiden. Ble kø av slikt. Grei lekeplass.
Spiste nydelig tilberedt Fish&Chips som den superflinke dama bak disken lagde helt aleine med et smil, og fikk lagd mat til oss alle 11 stk som kom samtidig til denne lille Jafsen innen rimelighetens tid. Godt jobba.
Dårligste kebab noen sinne. Bogskinke som kjøtt, dyppa i thousand island dressing. All salat på toppen og resten i bunn. God pølse da.
Stedet er bra, fin betjening og god softis og milkshake, maten er ikke så værst. Burgerene kunne vært litt saftigere og hatt litt mere smak. Ellers ingenting og klage på
Lite gatekjøkken. Rask betjening. Hadde god softis med mange varianter av strøssel og sauser du kan velge mellom. Litt dumt at de Hadde gått tom for kjeks...dårlig planlegging av den som bestiller/ kjøper inn varer? Men isen som ble servert i beger smakte godt
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler