facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Jakt- og Fiskesenteret

Jakt- og Fiskesenteret

Info

Jakt- og Fiskesenteret er et kurs- og opplæringssenter for jegere, fiskere og for deg som ønsker en unik opplevelse med en smak av villmarksliv.

Historie

Det er med stolthet at vi kan invitere deg til vårt senter på Flå – ca 1,5 timer fra Oslo.
Her vil du møte høy kompetanse og et godt jeger- og fiskermiljø. Vårt tilbud av aktiviteter favner bredt, og du, som jeger eller fisker, finner forhåpentligvis flere tilbud som frister. Er du ingen av delene kan du likevel finne gode tilbud på konferanse og seminar som vi tilbyr sammen med vår partner Thonhotels.
Medlemmer i Norges Jeger- og Fiskerforbund er sikret de beste priser på både deltakeravgift og overnatting.

Som besøkende på Jakt- og Fiskesenteret kan du la deg inspirere i en avslappende atmosfære. Naturen har du rett på utsiden. Kjenn hvordan dette gir deg ny energi og åpner sansene.
Til din disposisjon ligger senterets hovedbygg luftig plassert i dalsiden og med panamoramautsikt. Her finner du konferansesal, undervisningskjøkken, skytesimulator, senterbutikk, viltslakteri og en koselig peisestue. På utsiden ligger en kennel for hunder, dressurområde, grillhytte, demonstrasjonsløype for fellefangst, kunsthi, utsiktstårn, bålplass og kastedam for fluefiske.
Det er også flere anlegg tilknyttet Jakt- og Fiskesenteret; eksempelvis store hundetreningsområder, demonstrasjonsområder for fisk og vilt og flere andre installasjoner. Det topp moderne skytebaneanlegget på Gulsvikskogen er rosinen i pølsa, med flere leirduebaner, løpende elg, angripende bjørn og riflebaner med elektronisk anvisning.
På Jakt- og Fiskesenteret vil du alltid møte personlig service og ett ønske om at du trives!


Adresse: Bjørneparkveien 95, 3539 Flå
Telefonnummer: 46973200
By: Flå
Rute: Bjørneparkveien 95
Postnummer: 3539


åpningstider

Mandag: 09:00 - 16:00
Tirsdag: 09:00 - 16:00
Onsdag: 09:00 - 16:00
Torsdag: 09:00 - 16:00
Fredag: 09:00 - 16:00


relaterte søk: jakt og fiske blad, jeger, flå, norges jeger og fiskerforbund njff, bjørneparken, jakt og fiske hønefoss, jakt og friluft, skytetrening jakt
Anmeldelser
Senteret er fint det.. men om du skal spise grillbufé der i sommer, ville jeg evt ventet med å betale til du kommer opp.. lite barnevennlig mat. Selv om du kan spise så mye du vil,så er grillmaten stusselige greier for den prisen. Men som sagt ett fint senter, utenom grillmaten.
Veldig mye kompetanse og god atmosfære på kurs. Forskjellige tilbud om overnatting i umiddelbar nærhet.
Et flott sted for de som er interessert i jakt og fiske. Det er bjørnepark like i nærheten av senteret. Flotte fiskemuligheter i området.
Veldig fine fasiliteter og svært kompetente instruktører.
Blide og kompetente folk alltid. I tillegg flotte lokaler og bra mat.
Greit for de som kan gå selv, men ikke med rullestol
Flott senter med gode instruktører og flotte fasiliteter. Gode og varierte kurs
Bra kurs, folk med mye kompetanse.
Heilt topp å høre om turen te Eef og Pj
Flotte møtelokaler, ok mat litt dårlig parkering
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler