facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Japan Auto

Japan Auto

Info

Japan Auto satser i disse dager stort på elbil. Primært da import og salg av populære modeller som Nissan Leaf og Toyota Rav4.

Har også erfaring med eldre elbiler, batteriservice osv siden 2011.

Import av Sportsbiler fra Japan siden 17.10.2003!!!

Historie

Japan Auto satser i disse dager stort på elbil. Primært da import og salg av populære modeller som Nissan Leaf og Toyota Rav4.

Har siden 2011 jobbet mye med PSA bilene i tillegg til de Norske Think bilene, og har deler og kan utføre vannservice og rekondisjonering av batterier på disse.

I tillegg til dagens satsning på elbiler har Japan Auto over 14 års erfaring med import fra Japan og handler med flere store og små agenter. Vi har solgt biler til Norge, Sverige, Finland, Tyskland, og Irland og er nå oppe i over 300 importerte biler. Japan Auto AS har bl.a. stått bak importen av de verdenskjente bilen Top Secret Supra og masse andre drifting biler til førere som Kenneth Moen og Verdensmester i drifting Fredric Aasbø!

Følg oss også på vår facebookside hvor vi bruker navnet Toms Elbilservice! (Varemerke under Japan Auto AS)
https://www.facebook.com/TomsElbilservice/

Adresse: Bjørnevågveien 6,, 1676 Kråkerøy
Telefonnummer: 90126600
on.tfirdrewop@tsop
By: Kråkerøy
Rute: Bjørnevågveien 6,
Postnummer: 1676



relaterte søk: japan auto import, kjøpe bil i japan, importere bil fra japan, japan import bil, japan import norge, bilauksjon japan, importere bil fra japan til norge
Anmeldelser
Veldig bra service selv etter et år etter bilkjøp ,stiller opp alltid sjelden i slik bransje. Anbefales
Veldig bra service!
Eksisterer på denne adressen
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Japan Auto.

Kråkerøy bilforhandler

åpningstider, plassering. Bjørnevågveien 6, kart bykart, satellitt visning. Japan Auto adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Japan Auto. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Japan Auto med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Toms Elbilservice Toms Elbilservice 0 meter Vi har spesialisert oss på Elbiler av typen Citroèn Saxo og Berlingo og Peugeot 106 o...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler