facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Jar Kirke

Jar Kirke
Adresse: Wedel Jarlsbergs vei 20, 1358 Jar, Norge
Telefonnummer: 67 50 05 00
Stat: Akershus
Distrikt: Bærum
By: Jar
Rute: Wedel Jarlsbergs vei
Husnummer: 20
Postnummer: 1358


Anmeldelser
Jeg var i Jar Kirke i helgen i konfirmasjonsgudstjeneste. Som arkitektstudent med særlig interesse for teglsteinsbygg beundret jeg spesielt det vakre bygget, som er vakkert utformet både på utsiden og innsiden. Presten holdt også en fin og avslappet gudstjeneste med velveide ord som var verdt å høre på. Alt i alt en meget god opplevelse her :
Artig arkitektur som hadde kommet mer til sin rett med mer åpen beliggenhet. Artig interiør med det store åpne kirkerommet og det spisse taket. Fin alterdekorasjon.
Ble døpt og konfirmert her, samme med mine barn. Flytter snart og vil savne den. Gir deg ro i sinnet, troende eller ikke.
Det er begrenset med parkering ved kirken. Kanskje så lite som 5-8 stk hvis man ikke skal lage en eventuell kork ved inngangen. Det er høyt under taket i denne kirken. Orgelet er som et smykke i den ene enden av bygget. Nydelig å se på. Bygningene på området ser ut som en L. Lav blokk delen kan benyttes til arrangementer.
En aktiv menighet som tilrettelegger for ulike kulturelle arrangementer vår kirke.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler