facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Jay's Steakhouse & Burgers

Info

Jay's Steakhouse & Burgers åpnet dørene 09.06.2020. Restauranten finner du i gågaten i Sarpsborg. Vi ønsker deg velkommen til oss for en god mat opplevelse i en avslappet atmosfære hos oss!

Adresse: St. Mariegate 103, 1706 Sarpsborg, Norway
Telefonnummer: +4769122200
By: Sarpsborg
Rute: St. Mariegate 103
Postnummer: 1706


åpningstider

Mandag: 11:30 - 22:00
Tirsdag: 11:30 - 22:00
Onsdag: 11:30 - 22:00
Torsdag: 11:30 - 22:00
Fredag: 11:30 - 23:00
Lørdag: 11:30 - 23:00
Søndag: 14:00 - 22:00


relaterte søk: Fiskerestaurant Sarpsborg, Sarpsborg Tripadvisor, Åpne restauranter i Sarpsborg, Glutenfritt Sarpsborg, Beste burger Sarpsborg, Calzone Sarpsborg, Pizza Sarpsborg, Restauranter Sarpsborg
Nærliggende lignende selskaper
Big Horn Steak House Big Horn Steak House 0 meter Psykotisk «service» og mat som minner mest om sykehusmat: potetbåter som ikke er gjen...
Anmeldelser
Bestilte hjemlevering. Fantastisk burger, men en fikk ingredienser man hadde skrevet man ikke ville ha. Begge fikk søtpotet fries, som også var feil og smakte ikke godt. Så burger topp 6, resten 1
Prøvde levering fra dette fantastiske stedet første gang igår! Maten var heelt fantastisk, levering kom 15-20 minutter før estimert leveringstid ! Blir så møtt av en blid og hyggelig sjåfør som bringer maten ! : Anbefaler absolutt, herlig og god mat !
Fint sted med god mat. Er det eneste Steakhouse restauranten i Sarpsborg. Hyggelig betjening. Greie priser.
Fantastisk god mat og servise. Topp å få maten tilkjørt av en blid og hyggelig sjåfør Anbefales på det sterkeste
Jeg opplevde super service og ypperste kvalitet av både mat, biff og servitør anbefales på det sterkest
Spiste chili burger der, med pommes-frites pluss cola. Helt ok, men ikke noe særpreg. Milkshake har jeg prøvd et par ganger, den var kjempegod. Hyggelig betjening.
Bestilte medium biff, fikk gjennomstekt. Tilbehøret var mais fra boks og poteter fra pose. Voldsomt overpriset. Ikke imponert på noen måte. Spar pengene og reis et annet sted.
Kalde fløtegratinerte poteter og gjennomstekt biff, ved bestilling av medium stekt. Burgeren til dama var som en skosåle. Ikke å anbefale!
Utrolig god biff, og hyggelig stemning.
Gjennomsnittlig god mat, veldig mye pepper/krydder på burgeren som jeg bestilte. Litt høy pris i forhold til hva du får.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler