facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Jazzercise Rjukan

Jazzercise Rjukan

Info

Forbrenn opptil 600 kalorier i en lystbetont og veldig effektiv 60-minutters treningstime for hele kroppen. Hver Jazzercise gruppetreningstime kombinerer dansebasert kondisjonstrening med styrketrening og uttøyning.

Historie

Jazzercise Rjukan eies og drives av klasse-eier og Jazzerciseinsitruktør Berit Eide. Berit har vært instruktør siden november 1988! Drev Jazzercise Stavanger frem til 2003. Startet opp på Rjukan i 2004.
Jazzercise kombinerer elementer av jazzdans, styrketrening, Pilates, yoga, kick-boksing m.m. for å lage et effektivt treningsprogram som passer for alle uansett alder og form. Treningsprogrammet styrker og strammer opp muskler, øker fleksibilitet, balanse, styrke og utholdenhet ved å bruke bevegelser som er lette å følge. Hver 60-minutters klasse følger en intensitetskurve.

Kondisjonstrening
Etter oppvarmingsdelen danser du deg gjennom kondisjonsøvelser med høy energi så blodet pumper og du garantert får opp pulsen. Styrker hjerte og lunger, øker utholdenheten, reduserer stress, forbrenner kalorier, og ja, du bare må smile!

Styrke
Styrk og stram opp alle viktige deler av kroppen i Jazzercise sin styrketreningsdel. Fokus på spesifikke muskelgrupper med ekstra belastning ved bruk av vekter.

Uttøyning
På slutten av timen vil uttøynings- og avslapningsdelen hjelpe deg å forlenge musklene og øke fleksibiliteten, få pulsen tilbake til det normale og forberede deg på det som måtte vente på andre siden av døren.

Jazzercise, grunnlagt av Judi Sheppard Missett, er verdens ledende dansetreningsprogram koreografert til dagens hotteste musikk inkludert Top 40, jazz, country, funk og klassikere. Siden 1969 har millioner av mennesker i alle aldre og med ulikt utgangspunkt hatt utbytte av dette innholdsrike treningsprogrammet. Når du liker treningsprogrammet kommer resultatene lett, spesielt på Jazzercise.

Produkter

Jazzercise

Den originale utgaven. Hver 60-minutters treningstime kombinerer dansebevegelser og bevegelser som styrker og strammer muskler til dagens hotteste musikk inkludert Top 40, jazz, country, funk og klassikere. Våre instruktører gjør øvelsene morsomme og lette å følge. Hver klasse inneholder en forsiktig oppvarming, 30-minutters kondisjonsdel, styrketreningsdel med vekter og utstrekning.

Adresse: Mårvang, Dale, 3660 Rjukan, Norway
Telefonnummer: +4745243493
By: Rjukan
Rute: Mårvang, Dale
Postnummer: 3660


Nærliggende lignende selskaper
Tungtvannskjelleren Tungtvannskjelleren 3 km Flott guidet tur og en spennende historie. Spesielt at kjelleren har holdt seg såpass...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler