facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Jbf - Narvik

Jbf - Narvik

Info

Velkommen til Jbf på Facebook. Her kan du stille spørsmål og gi tilbakemeldinger. Vi svarer deg hverdager mellom kl. 8.30-15.30. Gi aldri fra deg sensitiv informasjon på Facebook.

Historie

Velkommen til Jbf på Facebook. Her kan du stille spørsmål og gi tilbakemeldinger. Vi svarer deg hverdager mellom kl. 8.30-15.30. Gi aldri fra deg sensitiv informasjon på Facebook.

Vår oppgave

På denne siden ønsker vi først og fremst å være i kontakt med deg som kunde og lytte til hva du ønsker deg av oss. Vi setter stor pris på dine innspill! Vi håper også å kunne gi deg nyttige råd og tips.

Her møter du oss som jobber ved Jbfs avdeling i Narvik.
Vi svarer deg hverdager fra kl. 8.30 til 15.30.

Vi kan ikke håndtere personopplysninger her, men svarer og hjelper deg med generelle spørsmål du har. Gi aldri fra deg sensitiv informasjon som PIN-kode, kontoinformasjon eller fødselsnummer på Facebook, ring oss da heller på tlf. 21 62 26 00.

Produkter

Bank og forsikring



"JBF er et finansselskap som har levert bank- og forsikringstjenester til privatpersoner i over 135 år. Vi er et annerledes finansselskap, der banktjenestene våre er åpne for alle, mens forsikringene er for bestemte kundegrupper som vi har avtale med. Mange av kundene våre har vært her lenge, andre har akkurat kommet om bord, men det de har til felles er at alle eier oss. Det betyr at alt overskuddet i selskapet kommer kundene våre til gode. JBF har personlige rådgivere som bryr seg og står på for våre kunder hver eneste dag. Kanskje er dette grunnen til at vi har Norges mest fornøyde kunder år etter år. Så ta kontakt med oss – vi er her for deg, ditt og dine."
Adresse: Stasjonsveien 1, 8503 Narvik
Telefonnummer: +47 21 62 26 00
on.sj@kivran
By: Narvik
Rute: Stasjonsveien 1
Postnummer: 8503


åpningstider

Mandag: 09:00 - 15:00
Tirsdag: 09:00 - 15:00
Onsdag: 09:00 - 15:00
Torsdag: 09:00 - 15:00
Fredag: 09:00 - 15:00


relaterte søk: jbf forsikring, jbf månedlig faktura, jernbanepersonalets bank og forsikring ansatte, jbf billån, jbf forsikring kontakt, jbf login, jbf priser, sperre kort jbf
Nærliggende lignende selskaper
Sparebanken Narvik Sparebanken Narvik 138 km Man kan gjøre utenlandsbetalinger om man får sperra oppløst Google chrome lar meg ik...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler