facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Jeløy Radio, Telenor kurs- og konferansehotell

Jeløy Radio, Telenor kurs- og konferansehotell

Info

Det lille stedet for de store tanker!

Historie

Hotell Jeløy Radio - det lille stedet for de store tanker!

Mange av våre fineste skatter er ofte godt bevarte hemmeligheter. Hotell Jeløy Radio er en av disse - en liten edelsten, vakkert plassert på en idyllisk odde ved Oslofjorden.

Hotellbygningen er full av historie. Den har utviklet seg fra en gammel radiostasjon til det som i dag er et vakkert og moderne kurs- og konferansehotell. Bygningen, som sto ferdig i 1930, er en riktig staselig funkisperle. Den ble bygget av Televerket, og skulle primært fungere som en kortbølgestasjon med sendinger over hele verden. På midten av 60-tallet ble imidlertid mye av kommunikasjonen sendt på kabel og senere satellitt, og i 1995 ble stasjonen ubemannet.

Men her var en fantastisk perle med himmel og hav og 2 kilometer strandlinje, og en idé ble født – å utvikle denne lille edelstenen til et unikt hotell med "stor takhøyde". Vår drøm var å skape et inspirerende hotell i grenselandet mellom tradisjon og utvikling, kvalitet og kreativitet. Og med både ydmykhet og stolthet tør vi si at slik ble det.

Tilbakemeldingene er mange, vår opplevelse er at gjestene begeistres av både omgivelsene og hjerteligheten hos personalet, - en profesjonell, men munter atmosfære og med en ekte butler i spissen. Det genuine og sanselige verdsettes, i tillegg er det rom for latter og arbeidsglede, både foran og bak kulissene.

Vårt fokus på arkitektur, skandinavisk design og kunst, gir oss både glede og inspirasjon, og vi er glade for at mange ledende designere og kunstnere har valgt å stille ut sine verk på Jeløy Radio.

Hvis du leter etter en uforglemmelig opplevelse som kombinerer himmel og hav, harmoni og ro, lekenhet og kreativitet, så vil vi gjerne invitere deg til å besøke Hotell Jeløy Radio - et sted for å tenke de store tanker og nyte små gleder!

Velkommen!

Vennlig hilsen
Kirsti Albert
Hotelldirektør


Adresse: Kortbølgen 74, 1519 Moss, Norway
Telefonnummer: + 47 69 24 60 00
By: Moss
Rute: Kortbølgen 74
Postnummer: 1519



relaterte søk: jeløy radio restaurant, jeløy radio adresse, jeløy radio bryllup, jeløy radio arkitekt, jeløy radio historie, jeløy radio frokost, jeløy kurs og konferansesenter, jeløya
Nærliggende lignende selskaper
Jeløya Radio Jeløya Radio 14 meter Flott sted, men dårlige stoler for møter trekker ned også at det ikke er kaffe på rom...
Hotell Refsnes Gods Hotell Refsnes Gods 1 km Skulle gjerne hatt mer tid til å oppleve Refsnes Gods, men det kommer en ny mulighet....
Moss Hotel & Apartments Moss Hotel & Apartments 4 km Uformelt hotell i en bygning fra 1800-tallet, med enkle rom og uformell bar.
Moss Hotel Moss Hotel 4 km Fint hotell med hyggelige og hjelpsomme personale. Jeg hadde et enkelt rom, passe sto...
Hotel Riviera Hotel Riviera 4 km Kremen av Moss! Her er det bare å nyte følelsen av å være et sted langs Middelhavet.n...
Anmeldelser
Flott sted, men dårlige stoler for møter trekker ned også at det ikke er kaffe på rommeneRom: 4/5
Det var som å kjøre opp til et herskapelig hus Veldig hyggelig sted og utrolig god mat.
Fantastisk plass og unik beliggenhet. Veldig god mat. Fine rom.Rom: 4/5
Vi gikk dessverre skuffet hjem fra Afternoon Tea. Bordet var flott dekket og utsikten like så, men maten sto ikke i stil med prisen. Porsjonene var veldig små, og vi savnet kvalitet i maten. Påfyll av melk og t-skjeer til teen måtte vi selv spørre etter. 

Ga tilbakemelding på at vi syntes det var for lite mat, men det virket ikke som Jeløy Radio var interesserte i tilbakemeldingen. 

Vi gikk sultne hjem. Neste gang drar vi heller på Bristol, og nyter en fantastisk opplevelse og et bugnende fat for en 50-lapp ekstra!
Et flott sted med profesjonelle ansatte som sørger for både god atmosfære og gode smaksopplevelser!Service: 5/5
Et fint sted å ta utgangspunkt for en gåturer. ‍‍‍
Nydelig lokasjon for arrangement og godt gjennomført, men rommene er bare ok. 4/5 som arrangør 3/5 som hotell
Hotellet ligger veldig flott til. Dessverre er ikke standarden på verken mat, rommene eller service noe å skryte av om dagen. Noen ansatte var veldig hyggelige mens andre virket veldig likegyldige til jobben sin. Vi fikk alt for små porsjoner til alle måltider og frokosten var under middels den også.Rom: 2/5
For en beliggenhet... Stor gressplen og mye boltreplass for utendørs aktiviteter. Flott utsikt og kort vei ned til vannet. God mat og ekstra godt og hjelpsomt personale. Hotellrommene var ikke i hovedbygningen som jeg trodde, men i en omgjort låve bare noen skritt unna. Jeløy radio har noe spesielt ved seg som ikke finnes andre steder.
Hyggelig betjening. Idylliske omgivelser. God frokost. Ikke vifte eller varme på badet, så litt dårlig tørking. Ferievikarer var veldig velvillige, men man merket at de var uerfarne. Da brannalarm gikk på låven ved midnatt var det for eksempel ingen informasjon.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler