facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Jemtegård Feriesenter

Jemtegård Feriesenter

Historie

Barnevenlig campingplass og hytte utleie i Valldal.



"Jemtegård Feriesenter er en campingplass i Valldal med sesong plasser og korttidsplasser for campingvogn og bobil"
Adresse: Jemtegård, 6210 Valldal, More Og Romsdal, Norway
Telefonnummer: 90711135
on.draagetej@tsop
By: Valldal
Rute: Jemtegård
Postnummer: 6210



relaterte søk: muri camping, overnatting valldal, camping valldal sentrum, fjøra camping, elvebakken camping, muritunet camping
Anmeldelser
Vi var to barnefamilier som teltet i 3 døgn på denne plassen. Området er stort og ligger vakkert til litt opp i dalen fra sentrum. Gode plasser for telt. Veldig fint at det var vannpost på hvert strømuttak. Plassen er rolig og ligger fint til en kort kjøretur fra sentrum. Også nærhet til aktivitetsparken. Det var veldig fine familierom med kombinert toalett og dusj. Fint opparbeidet område rundt trampolinene som ligger rett ved resepsjonen. Selv om plassen er veldig fin og det er god plass er det noe som trekker ned på inntrykket. Det er ingen kjøkkenfasiliteter der. Det er ingen steder vi som gjester kunne tilberede mat. Det var to oppvaskkummer tilgjengelige. En utendørs under tak og en innendørs på det som ser ut til å opprinnelig er bygget for å være et fremtidig bad. Oppvaskkummen innendørs hadde lite plass til å plassere oppvasken på. Det er kun wifi tilknyttet resepsjonsbygget. Det kan virke som dette er en campingplass som stort sett er for faste gjester. For oss som var døgngjester og aldri hadde vært her før var det lite informasjon å få ved ankomst. Vi måtte flere ganger henvende oss til resepsjonen for å få svar på spørsmål vi hadde, og vi fikk ingen beskjed om åpningstidene til resepsjonen. Alt i alt hadde vi et bra opphold i et flott område av Norge, men litt manglende fasiliteter og det vi opplevde som lite fokus på døgngjester gjør at det blir 3 av 5 stjerner.
Ej synst det gikk fole greit.
Stor og fin plass. Mye fastboende gjester, men vi tilreisende blir godt tatt vare på. Fine sanitær, men litt kaldt i rommet på den nye delen. Flott camping plass.
Greit sted og fin utsikt. Resepsjonen ga seg til utrykk som uprofesjonell, og ikke imøtekommende. Campingvognen var i fin stand å påbygget estetisk fint men det var uferdig elektrisk arbeid i påbygget og vi hadde en stor kjøteledning liggende strød. Ellers var området fint og en fin frisbee golf bane.
Enda en bra opplevelse her! Fint for barna og da også de voksne. Rolig og god plass å være!
Her må man virkelig passe opp for barn,som kjører på tråbiler rundt bilene.Rotet plass med maskiner og utstyr rundt vognene,og litt for dårlig grusvei opp til vognene.
Super plass å campe. Fin åpen plass med plenty av aktiviteter for barna. Stille og rolig med svak lyd fra en foss
Fin beliggenhet, god service, hyggelige betjening og meget bra sanitæranlegg! Anbefales!
Reint og fint på sanitæranlegg, og fin plass å være!
Barne og familie vennlig camping. Ligger fint til for telt turister, og for bobil og campingvogn.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Jemtegård Feriesenter med offentlig transport


Jemtegård 110 meter
247
Hoem 130 meter
247
Brekkebukta 360 meter
247

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Jemtegård Feriesenter.

Valldal landemerke og historisk sted

åpningstider, plassering. Jemtegård kart bykart, satellitt visning. Jemtegård Feriesenter adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Jemtegård Feriesenter. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Jemtegård Feriesenter med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Trollstigen, Åndalsnes, Norway Trollstigen, Åndalsnes, Norway 28 km Flott rasteplass med benker og bord. WC på plassen. Flott fotomotiv ved elven
Sylte Church Sylte Church 29 km Ej synst det gikk fole greit.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler