facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Jensen's Kiropraktikk & Helse Paul Jensen

Adresse: kaarbos gate 7, 8300 Svolvær, Norway
Telefonnummer: 76073700
By: Svolvær
Rute: kaarbos gate 7
Postnummer: 8300


Nærliggende lignende selskaper
Svolvær Kiropraktor og Idrettsklinikk Svolvær Kiropraktor og Idrettsklinikk 191 meter Seriøst, og relevant behandling. Tok seg tid til å høre, gode opptrenlngråd.
Anmeldelser
I utgangspunktet var jeg skeptisk til å gå til kiropraktor - av redsel for at det skulle gjøre vondt. Men jeg møtte en veldig hyggelig kiropraktor som er flink å forklare hva han gjør. Og ryggen ble raskt bedre etter noen behandlinger. Jeg anbefaler kiropraktor Jensen på det varmeste.
Flink og dyktig kiropraktor. Har slitt med smerter i skuldre og armer. Etter ca 4 behandlinger følte eg meg allerede bedre. Rolig og behagelig person som tar deg og dine problemer på alvor Kan trygt anbefale han til andre.
Kunne ikke vært mer fornøyd! Gikk dit med vår datter på 3 mnd. som enda ikke klarte å løfte hodet fra magestilling. Etter en nøye og uten tvil babytilpasset undersøkelse var problemet lokalisert. Etter to behandlinger fordelt på underkant av to uker, løftet hun hodet som ingenting! Anbefales på det sterkeste!
Bestilte time hos Alexander etter å ha gått med hodepine konstant i over en uke,pluss at jeg generelt har mye skjelett og muskelplager. Alexander lyttet interessert og tok en grundig sjekk før han konkluderte med veien videre. Etter første behandling ble hodepinen bedre, og etter gang nr 2 var den helt vekke. Nå har jeg hatt 4 behandlinger og jeg har for første gang på leeeenge kunnet våkne uten å føle meg skambanket om morningen,jeg står bedre på beinavar i utgangspunktet vanskelig å holde balansen på en fot av gangen. Kjeven min, som Alexander oppdaget gikk mot en side når jeg åpnet munnen begynner nå å komme mer på plass. Jeg anbefaler Alexander på det sterkeste, da han allerede har hjulpet meg til en bedre hverdag. Og jeg gleder meg til neste behandling og enda et skritt nærmere så frisk man kan bli med bechterewslignende psoriasis artritt
Har gått jevnlig til behandling hos Kiropraktor Jensen en periode nå, og merker stor forskjell i rygg og nakke. Har slitt en del med hodepine, som forsvant etter noen runder med behandling. Er veldig fornøyd.
Har aldri møtt noen kiropraktor som har gått så nøye gjennom kroppen fra topp til tå, for å finne status på mine utfordringer. Han er en meget oppegående kiropraktor, som finner årsak til mine problemer, ikke bare quick-fix. Kom til samme dag eg trengte time.
Veldig fornøyd med behandlingen her, utrolig dyktig og behagelig kiropraktor som raskt forstod problemet og startet riktig behandling. Anbefaler kiropraktor Jensen på det sterkeste.
Behagelig, annerledes og spennende behandling. Jeg kjenner bedring etter to ganger, for plager jeg har kjent på i 15-20 år. Jeg har hatt mange behandlinger hos andre; kiropraktor, fysioterapeut og muskelterapeuter. Kiropraktor Jensen anbefales på det varmeste.
Jeg har vært hos forskjellige kiropraktorer. Alexander er desidert best. Han vurderer pasienten i sin komplekse helhet. Gjennom sin analytiske væremåte kommer han raskt til bunns i pasientenes problemer.
Fantastisk helhetlig behandling, her går en grundig til verks og behandler problemet og ikke bare symptomene. Rask bedring og god veiledning.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler