facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Jensesund

Jensesund

Info

På Vestre Bolærne kan spise på "Jensesund Havnekro , både frokost, lunsj og middag.
Åpner til påske og stenger utpå høsten en gang.
Gjestehavn utleiehytter

Historie

Jensesund As holder til på Vestre Bolærne. Her finner du "Jensesund kafé" hvor du kan spise og hygge deg fra påsken, hver helg og helesommerferien.
Firmaer og grupper kan legge arrangementet sitt her og få en herlig opplevelse i skjærgården. Guidede turer og rebusløype. I år kan man også legge arrangementet til vikingleieren på Kalvenga. Vi skreddersyr opplevelsen og har flere samarbeidsparter slik at man kan få aktiviteter som passer.
På Vestre Bolærne kan du komme med egen båt eller ta Flybåten som går i rute mellom øyene. Jensesund AS har også egen skyssbåt som kan frakte gjestene til og fra øya.
Vestre Bolærne ligger i Færder Nasjonalpark og har fin natur, gravrøys fra bronsealder, badestrender, teltplass, gjestehavn, sanitær anlegg, utleiehytter og restaurant med verdens beste fiskesuppe. Velkommen.



"Jensesund Havne kro ligger på Vestre Bolærne midt i skjærgården.Hyttene har enkel standard. Tilgang til toalett/ dusj og kjøkken i felleshus.Fine fiskemuligheter, rekreasjon og sjarmerende kro som serverer god hjemmelaget mat.For å booke hytte vennligst trykk på linken."
Adresse: Vestre Bolærne, 3142 Nøtterøy
Telefonnummer: 41305652
on.dnusesnej@tsop
By: Nøtterøy
Rute: Vestre Bolærne
Postnummer: 3142



relaterte søk: jensesund havnekro, vestre bolærne, jensesund bolærne, østre bolærne gjestehavn, jensesundet, vestre bolærne restaurant, østre bolærne
Anmeldelser
Helt topp. Dessverre ikke strøm eller vann, men det var da heller ingen havneavgift. Dusj og toalett. Turmuligheter og fin strand. Teltplass. Koselig havnekro med kjempegod mat og meget hyggelig betjening. Kun cash og vipps. Alle rettigheter.
Koselig sted med bespisning som er god og ærlig!
Veikro er vell ikke helt riktig, men en idyllisk kro i vakre færder nasjonalpark, det er det!! -hyggelig betjening, -ok utvalg av mat og drikke, -lun og avslappende atmosfære, med gode bade‍ og sole muligheter. Ute etter ett sted og slappe av i vakre omgivelser? Besøk Jensesundet!!
Veldig fint i Jensesund. Brygger og fortøye til men ingen strøm eller vann! Det er heller ikke havneavgift! Det er satt opp Max 3dgr. Mange som ikke holder seg til det.
Noe slitent bryggeanlegg, har stort potensiale! Men; med gratis overnatting kan man ikke klage. Rene, fine toaletter og dusjer, og kroa er vel verdt et besøk med god mat og hyggelig betjening. Vi kommer garantert tilbake!
Fantastisk idyllisk sted i Oslofjorden. Med gratis båthavn og camping. Koselig liten havnekro som serverer gode lunsj og middagsretter.
Spiste clubsandwich her idag. Det er rett og slett den beste jeg har fått gjennom livet. Helt nydelig ferskt brød og godt fyll. Og rimelig
Vi skulle bare kjøpe is, endte med middag og is. Superhyggelig og trivelig betjening. Svært god mat og passelige porsjoner. Vi kommer tilbake hit!
Utrolig hyggelig sted! Kanskje litt overpriset
Veldig hyggelig sted. Verdt å ta turen. Når det kommer til maten som serveres i den koselige kroa, må det dessverre sies at det er et sorgens kapittel. Maten er svindyr og deprimerende. Åpenbart ingen kokker som jobber der. Ta med mat hvis du tar turen til dette herlige stedet.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Jensesund.

Nøtterøy spisested

åpningstider, plassering. Vestre Bolærne nøtterøy landemerke og historisk sted kart bykart, satellitt visning. Jensesund adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Jensesund. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Jensesund med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Bolærne-øyene Bolærne-øyene 2 km Syntes Det Var Dritgøy! Var Der På Leirskole I 2018 Og Det Er Noe Du Aldri Glemmer. H...
Torød kirke Torød kirke 7 km Nydelig liten trekirke med god akustikk og flott alter. Var der på julaften 2022 og j...
Torød kirkested Torød kirkested 7 km Pen kirke. Altertavlen gav meg lite.
Torød gods Torød gods 7 km Herskapelig hovedhus med tilhørende sidebygning
Herr og Fru Herr og Fru 8 km Hyggelig sted med en avslappet atmosfære og veldig god mat. Anbefales!!!
Vestskogen Vestskogen 9 km Vestskogen er et område i Nøtterøy kommune i Vestfold. Det består av et stort sett sa...
Tenvikåsen Tenvikåsen 10 km Tenvikåsen - Bo på Nøtterøys solside, med kort vei til barnehage, barneskole, nærmilj...
Tenvik på Nøtterøy Tenvik på Nøtterøy 11 km Tenvik - Ei lita vik i det sydvestre hjørnet av Nøtterøys solside.
Speiderkiosken Speiderkiosken 11 km Sommerkiosk på Tenvik brygge driftet av den lokale speidergruppa
Dagros kafe' - Veierland Dagros kafe' - Veierland 13 km En ekstra stjerne for at de klarer å drive en slik plass. Serverte meg øl i glass fra...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler