facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Jentekveld.no

Jentekveld.no

Info

Mer spennende enn plastboller og sminke...
Jentekveld.no er et konsept som leveres av OuiOui Group AS.

Etikett

Vi er tilstede på Facebook fordi vi ønsker en god dialog med kundene våre. Vi tar i mot både ris og ros og ønsker at vi kan holde en god tone av hensyn til hverandre.

Merk! Vi ønsker å holde en god og saklig dialog her på Facebook og forbeholder oss retten til å skjule og/eller slette innlegg eller kommentarer som bryter med det som er å anse som normal folkeskikk, innlegg som reklamerer for andre produkter/tjenester eller restauranter, innlegg med hatefulle/sjikanerende ytringer samt innlegg som inneholder fullt navn på våre medarbeidere.

For å ivareta ditt personvern ser vi oss i tillegg nødt til å skjule innlegg som inneholder personlige opplysninger som kontonr, telefonnr, personnr, full adresse og lignende.

I ytterste konsekvens kan vi se oss nødt til å utelukke personer som ikke overholder retningslinjene våre. Det kan skje uten varsel. Om du mener at du er blitt urettmessig utelukket er du velkommen til å kontakte oss på [email protected].

Når du besøker Facebook-siden vår opptrer vi i Jentekveld.no/ OuiOui i felles behandlingsansvar med Facebook på en slik måte, at Facebook er behandlingsansvarlig for den bruken av data som skjer med enhver bruker av Facebook uavhengig av hvilken side brukeren er inne på, mens OuiOui er behandlingsansvarlig for den behandlingen av personopplysninger som gjøres i og med besøk på våre sider og dermed i kommunikasjon med Jentekveld.no / OuiOui.

Med mindre du som kunde tar direkte kontakt med oss via denne Facebook-siden, vil Jentekveld.no/ OuiOui ikke motta personopplysninger om deg, men innstillingene på våre Facebook-sider gjør det mulig for Facebook å aggregerer dataene om deg og sende oss anonymisert informasjon om brukergruppene og hva de er interesserte i.

Adresse: 2066 Jessheim
Telefonnummer: 40651260
on.iuoiuo@ieh
By: Jessheim
Postnummer: 2066


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler