facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Jeppehuset

Jeppehuset
Adresse: Gamle Ringeriksvei 5 , Stabekk 1369, NO
Telefonnummer: 22 14 99 17
By: Stabekk
Rute: Gamle Ringeriksvei 5
Postnummer: 1369


åpningstider

Mandag: 10:00-23:00
Tirsdag: 10:00-00:30
Onsdag: 10:00-00:30
Torsdag: 10:00-00:30
Fredag: 10:00-00:30
Lørdag: 10:00-00:30
Søndag: 10:00-22:00


relaterte søk: jeppehuset åpningstider, restaurant stabekk, jeppehuset bærum, strand restaurant, jeppes, jeppes pizza, restaurant bekkestua, aroma bekkestua
Anmeldelser
God mat, egen elgmeny med mye bra. Lett parkering rett på oversiden av bygget. Litt mager ølmeny. Mangler litt på gnisten og godfeelingen til servitør
Fantastisk gode hjorteboller og mat på Jeppe. Hyggelig betjening og god service
Vært i lukket selskap i kjelleren der, men det var dårlig belysning der hvor maten stod. Maten tapas kunne med fordel vært varmere, og allergenmerking var det dårlig med. I tillegg hadde de lagt scampi og kylling på samme serveringsfat, ikke bra med tanke på kryssforurensing i forhold til allergikere. Heldigvis hadde de kylling på kjøkkenet som ikke hadde vært i nærheten av skalldyr slik at alle fikk kylling. Forsåvidt god mat, men litt mørkt kjellerlokale for selskap.
Veldig god mat, god service. Ingenting å klage på matmessig, som jo er det viktigste. Skal man nevne noe som kunne forbedres er det at personalet kunne kommet forbi og spurt om man trengte mer å drikke og litt tettere oppfølging på ens opplevelse med maten. Man ser ikke noe særlig til personalet før det evt. er på tide å bestille dessert, men den kontakten som er, er veldig profesjonell og korrekt. Har prøvd elgburger og julelunsj/juletallerken.
Jeppe er stedet når vi skal spise noe godt lokalt. God og variert meny, smakfulle retter og store porsjoner. En av de beste barnemenyene vi har sett. Hyggelig betjening med glimt i øyet.
Koselig spisested på Stabekk. Har bare vært der til lunch. Flotte lokaler, god mat og fornuftige priser. Dette er et sted som enda flere burde hegne om og benytte.
God mat. God atmosfære vi var i peisrommet. God service. Ok priser. Hva mer ønsker vi...jo forresten sol slik at vi kunne sittet på terrassen...vi kommer tilbake til våren :-
Vi fikk et meget godt måltid. Har vært her flere ganger. Alle rettene har vært like bra. Kan anbefale Jeppe til alle.
Topp kveld med meget service. Vi var noen fra jobben som dro hit og min meny bestod av husets lutefisk - meget god. Alt vi bestilte var av meget god kvalitet. Stedet anbefales. Topp service også!
Bra mat, hyggelig miljø og fantastisk service! Og det mest ammevennlige stedet jeg noen gang har vært på
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Jeppehuset med offentlig transport


Stabekk kino 50 meter
130
130N
145
150
213
214
Stabekk stasjon 180 meter
145
150
213
Bakkeveien 200 meter
130
130N
214
Stabekk eldresenter 210 meter
213
214
Skallum 250 meter
145
150
213
214

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Jeppehuset.

Stabekk moderne europeisk

åpningstider, plassering. Gamle Ringeriksvei 5 stabekk kaféer & kaffebarer kart bykart, satellitt visning. Jeppehuset adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Jeppehuset. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Jeppehuset med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler