facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Jernia

Jernia
"."
Adresse: Gravarsveien 7, 4306 Sandnes, Norway
Telefonnummer: +4740693336
By: Sandnes
Rute: Gravarsveien 7
Postnummer: 4306


åpningstider

Mandag: 09:00 - 20:00
Tirsdag: 09:00 - 20:00
Onsdag: 09:00 - 20:00
Torsdag: 09:00 - 20:00
Fredag: 09:00 - 20:00
Lørdag: 09:00 - 18:00


relaterte søk: Jernia Trondheim, Jernia Oslo, Jernia Tønsberg, Jernia maling, Jernia åpningstider, Jernia Klikk og hent, Jernia kundeavis, Jernia Kvadrat
Anmeldelser
Ønsket å kjøpe/ bestille rengjøringspatron til mosquito myggfanger, som noen jernia filialer fører, men betjeningen var ikke mye interessert i å hjelpe meg med det, ble dog henvist til filialen på kvadrat.
Oversiktlig og grei butikk. Super betjening.
Kjøpte foodprocessor fra Princess og kjøkkenvekt fra Soehnle. Veldig fornøyd med produktene og behjelpelig betjening i butikken. Foodprosessoren er knallgod! Ble perfekte mandler til firkløverkake.
Godt utvalg av varer. Pleier å finne alltid hva jeg trenger. Det er ganske dårlig service, fikk ikke hjelp da jeg trengte det. Selger bare gikk på andre del av butikken. Fikk kjempe lite informasjon om produkter jer lurte på om. Håper det blir bedre neste gang når jeg besøker butikken.
Flott butikk med dyktige og hyggelege ansatte. God service. Skulle ønske at inngangspartiet var litt meir åpent, med færre og lågare hyller, og meir luft. Når ein ser litt meir inn i butikken, er det lettare og meir fristande å gå inn.
Godt utvalg. Hyggelig hjelpsom betjening. Fikk det jeg skulle ha. Krystallsoda til rengjøring av termos , mugger, vaser, glass, Kaffekanne o.s.v. etter å ha spurt flere andre steder.
Jernia på MAXI har nettopp innredet butikken sin på ny, og det ble helt topp. Lett å finne fram, sorterte varegrupper og mye nytt innen kjøkken duppeditter. Fantastisk hjelpsom og smilende betjening, som finner det du leter etter dersom du står fast. De har også alltid ting på tilbud. Kan anbefales
Kunne vært bedre sortiment og noe lavere priser. Men god service og ryddig
Liker butikken, skulle bare ønske den var større bare.
God service fra Ella!!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Jernia.

Sandnes shopping og detaljhandel

åpningstider, plassering. Gravarsveien 7 kart bykart, satellitt visning. Jernia adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Jernia. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Jernia med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler