facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Jernia

Jernia

Info

Ny Jerniabutikk som åpnades på Vestkanten kjøpesenter i Bergen 16. mars 2017. Vi hjelper deg med maling, kjøkkenutstyr, sesongsvarer og mye mer. velkommen!

Adresse: Loddefjordveien 2, 5171 Loddefjord, Hordaland, Norway
Telefonnummer: 40005943
By: Loddefjord
Rute: Loddefjordveien 2
Postnummer: 5171


åpningstider

Mandag: 10:00 - 21:00
Tirsdag: 10:00 - 21:00
Onsdag: 10:00 - 21:00
Torsdag: 10:00 - 21:00
Fredag: 10:00 - 21:00
Lørdag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: jernia produkter, jernia grorud, jernia kundeavis, jernia molde, jernia oslo, jernia trondheim, jernia bergen, jernia storo
Anmeldelser
Bestile en Dolce kaffemaskin for å ta m på hytta te påsken,var en igjen stod det i tilbudet vi fikk,trykket klikk og hensatt meg ens erend i bilen for å hente den,når kom ned va det selvfølgelig ikke igjen noen,elendig system som ikke kan stoles på....så denne blir avbestilt tvert.
Var innom her i dag for å kjøpe tallerkener. Gode produkter, men ligger prismessig litt over andre butikker. Jernia har i midlertidig generelt gode produkter, hvor kvaliteten står i sentrum, men dessverre ikke prisen. Hyggelig personale.
Jernia er en solid butikkjede med godt utvalg og god kvalitet, men ikke blant de billigste - kvalitet koster
Hvis kunden er i veien, er det like greit å si fra. Makan til forsvinningsnummer fra betjeningen skal man lete lenge etter. Når de var ferdig med å hjelpe andre kunder trodde jeg det var min tur. En stod med hodet i hendene på disken, en stod med et prisskilt og stirret ut i luften. Nå tror jeg på spøkelser, for å forsvinne så kjapt er imponerende!!!
Utruleg hjelpsam dame som hjalp meg. Utvalet på det eg skulle ha var særs godt.
Jernia har det meste, inkludert hyggelig og hjelpsom betjening
Skulle kjøpe øks. Og det hadde de. I flere forskjellige vektklasser. Kjøpte en på 2 kg. Om jeg ville ha en pepperkake? Ja takk! To ! Hyggelige jenter.
Stod som nr 2 for ekspedering, så gikk hun til en annen kasse og ekpspederte noen som nettopp var kommet. Skjønte ingenting.
Liten butikk men masse utvalg og gode tilbud
God service Rask og bra sliping av nøkkel. Hyggelig personale
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Jernia.

Loddefjord detaljhandel

åpningstider, plassering. Loddefjordveien 2 kart bykart, satellitt visning. Jernia adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Jernia. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Jernia med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Bergen Omtrekk & Vinylservice Bergen Omtrekk & Vinylservice 2 km Oversatt av Google God kvalitet på arbeid. Bit Moores defensive enn andre Original G...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler