facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Jessheim Massasje & Fotpleie

Jessheim Massasje & Fotpleie

Info

Er du plaget med stram nakke, vond rygg eller hodepine? Trenger du hjelp til føttene eller annen velvære? Da er dette noe for deg!

Historie

Muskelterapi
Med ulike grep bearbeider jeg musklene og gjør dem mykere og mer elastiske. Jeg gjør også triggerpunktbehandling etter massasjen hvor jeg palperer i musklene og leter etter muskelknuter. Når spenningspunktet er lokalisert, trykker jeg på dette punktet i muskelen til spenningen slipper taket. Timen avsluttes med tøyning av de aktuelle musklene.



- Fotpleie
Fotpleie består av fotbad, klipping av negler,filing og fjerning av hard hud pluss fotmassasje. Utenom vanlig fotpleie gjør jeg parafinbehandling på både hender og føtter. Parafin forbedrer blodtilførselen, tilfører fuktighet og næring til føttene. Det er også med på å lindre smerte ved leddsykdommer. Tørre og sprukne føtter blir mykere og ser friskere ut. Gir en fantastisk følelse!





Er du usikker på om du kan ha negleopp på føttene? Her er noen symptomer du ka se etter:
- Neglen blir missfarget og kan få en spesiell lukt
- De kan bli veldig tykke, porøse og flisete
-Neglen løsner ofte fra neglesengen fra ytterkant og innover mot neglebåndet.
Ta kontakt så hjelper jeg deg med behandlingen!

-FARGING OG FORMING AV BRYN & VIPPER
Har gått på skole hos Norges flinkeste når det gjelder forming og farging av vipper og bryn. Jeg bruker også et kjent varemerke når det gjelder farging som holder ca 4-6 uker.


Vekommen til hyggelig behandling!

Adresse: Postmannsveien 4, 2055 Nordkisa
Telefonnummer: 97649347
By: Nordkisa
Rute: Postmannsveien 4
Postnummer: 2055


Anmeldelser
Bør prøves. Hyggelig og kan det hun driver med.
Fikk sportsmassasje som var veldig god. Løsnet musklene akurat slik jeg ønsket.
Kjempe flink og behagelig
Dette er ikke i Jessheim
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Jessheim Massasje & Fotpleie.

Nordkisa massasjetjenester

åpningstider, plassering. Postmannsveien 4 nordkisa treningssenter kart bykart, satellitt visning. Jessheim Massasje & Fotpleie adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Jessheim Massasje & Fotpleie. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Jessheim Massasje & Fotpleie med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler