facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for JetCarrier

JetCarrier

Info

JetCarrier er fraktselskapet som gir deg din egne unike USA adresse slik at du kan shoppe fra nær sagt alle amerikanske nettbutikker.Gå til www.jetcarrier.com for mer info og hjelp til å komme i gang med shoppingen.

Vår oppgave

Vi gir deg som kunde alle valgmuligheter når det gjelder transport av dine pakker, og du kan velge mellom vår kjappe flyfrakt med avgang hver lørdag og med ankomst på vårt tollager mandag morgen eller noe langsomere sjøfrakt med avgang den 1. og den 15. hver måned, men som kun tar ca. 2,5 uker fra avgang til vi har godset hos oss i Norge. I tillegg gir vi deg en særdeles god sporingsmulighet slik at du tilnærmet kan følge med på hvor pakken din befinner seg online frem til den leveres.
Ikke glem å sjekke prislisten vår i toppmenyen, vi har garantert priser du vil sette pris på!

Produkter

Mailbox i USA

Når du registrer deg som kunde hos oss får du automatisk opprettet en egen adresse i USA. Adressen er gratis, det koster ingenting å opprette denne.
Hvorfor en adresse i USA?

* Adressen, eller Mailbox'en som vi kaller den, befinner seg i vår terminal i USA
* Hit kan du sende dine bestillinger, nye som brukte varer er greit. (Men husk at kravet til kvitteringer gjelder alle varer).
* Vi sender Flypakker fra USA en gang i uken, alt gods pakkes da om bord og sendes til Norge, Sverige eller Danmark for distribusjon.
* Hver 14 dag sender vi sjøgods, her er prisene lavere og vi har ingen vekt eller volum begrensninger, som eksempel sender vi stadig..
o Bil, båt og MC deler
o Scootere
o Trommesett
o Motorsykler
o Møbler
o Snøscooter
o Teleskop
o Bil og båtmotorer
o Maskiner mm
* Fortollingsgebyr er inkludert i frakten ( gjeldende mva sats + evt tollsats tilkommer selvfølgelig).
* Flypakker leveres til nærmeste postkontor, sjøpakkene sendes med Post eller innlands transportører, og du mottar epost faktura.

Du kan bestille fra de aller fleste Amerikanske butikker eller privatpersoner.

Informasjon om hvordan du bruker Fly eller Sjø finner du fra "Min konto" siden.



"International transport services and customs clearance."
Adresse: Isebakkeveien 75, 1788 Halden
Telefonnummer: 69 18 40 30
By: Halden
Rute: Isebakkeveien 75
Postnummer: 1788


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00


relaterte søk: jetcarrier halden, jetcarrier uk, jetcarrier priser, jetcarrier adresse, jetcarrier erfaringer, jetcarrier kalkulator, jetcarrier alternativ, hvordan bruke jetcarrier
Nærliggende lignende selskaper
Halden Bud og Varetransport Halden Bud og Varetransport 6 km Rask service. Hjelp til å bære
Nordic Transportation Nordic Transportation 7 km dessverre fungerer de ikke bra og gir løfter og overholder ikke dem, jeg ble involver...
Åge Standerholen Varetransport Åge Standerholen Varetransport 8 km Åge Standerholen varetransport kjører daglig Østfold-Oslo.Vi frakter alt fra paller t...
Anmeldelser
Jeg har brukt Jetcarrier mange ganger igjennom flere år nå siden 2014, og vi får alltid varene som avtalt. Flere ganger har jeg brukt Jetcarrier.com som frakter istedet for internasjonal frakt hos Amazon.com eller Ebay.com, da prisen hos Jetcarrier blir billigere enn hos de andre store. Veldig enkelt og booke fly eller sjøtransport, og jeg får varene ut her i Haugesund, eller varene kan hentes i Halden. Hvis jeg har større bestilling, så planlegger jeg henting selv, da intern norgesfrakt blir veldig dyr i forhold til frakt fra USA til Halden. Jeg kommer til å bruke Jetcarrier fremover... det fungerer godt, og jeg anbefaler dem!
Har vært kunde i over 10 år og vært fornøyd , men denne gang så opplever jeg at sendingen min tar 40 dager med båt. De skylder på Covid 19 , men da burde det stått på deres nettside at det er forsinkelser og at transport tar dobbelt så lang tid. Men på hjemmesiden deres står det ca 21 dager levering . Dette er å "lure " sine kunder. Nå når jeg ikke å få ferdig bilen til min ferie. Dårlig gjort Jet carrier...........
Alt gikk etter timeplanen, men kommer ikke til å benytte de igjen. Da de har postnord som transportør fra seg til utleveringssted. Andre alternativer var ikke mulig utenom å hente pakken.... Hvis andre transportører var mulig ville det ha vært 5 stjerner.
Brukte JetCarrier når jeg skulle ha en ny motor til min van fra USA og det var helt suveren service fra dem sin side, anbefales.
Jeg har brukt Magnum / JetCarrier i flere år og det er det mange grunner til. Prismessig er dette uten tvil den rimeligste tilbyderen av "forwarding-tjenester" fra USA til Norge. Både sjø- og flyfrakt har alltid fungert feilfritt fra JetCarrier sin side, og så lenge jeg har booket og oversendt korrekt dokumentasjon, dvs kvitteringer etc går forsendelsene som de skal. Mine telefonhenvendelser har alltid blitt møtt på en vennlig og serviceminded måte. En lett tilgjengelig kundeservice og ikke minst muligheten for telefonhenvendelser når det haster kan ikke vurderes høyt nok! Jeg håper JetCarrier med sin fagkunnskap og gode kundeforståelse forblir operative i mange, mange år.
Det er ofte veldig bra eller veldig dårlig, når man først gidder å ta seg bryet med en anmeldelse av dette! Vår erfaring er svært dårlig. Pallen ble verken sendt fra USA eller mottatt i Norge til noe i nærheten av den tiden som var avtalt. Forsendelsen ble flere uker forsinket med dårlig informasjon på veien, etter god informasjon i begynnelsen. Flyfrakt går som regel raskt, men denne gangen hadde det vært raskere å sende med båt som planlagt, samt laaangt biligere!! I tillegg var den hele pallen som ble sendt, delt opp, og stablet om flere ganger, hvilket hadde skadet 15-20 av eskene og innholdet. Det ble mye krangling for å få noe rabatt eller erstatning for dette, hvilken det ble veldig lite av. Valgte til slutt å betale til tross for veldig dårlig service og informasjon, brutte løfter og skadet forsendelse. Anbefales IKKE; det er bedre å betale noen få tusenlapper mer for frakt med et seriøst selskap, eller planlegge litt bedre å sende med båt til 1/4 av prisen! Ship-A-Long AS anbefales!!
Har brukt denne tjenesten i mange år nå og har ikke vært borti noe tull: Det er den billigste og mest problemfrie måten å få varer hjem på nest etter fraktfri på ebay ;
Hadde jeg kunne gi o hadde de fått det. Kundebehandlingen fra Norge besvares både frekt og spydig fra daglig leder. Har ikke opplevd maken! Hold dere unna. Værre en dette kan det ikke bli.
Anbefales på det sterkaste. Fekk frakta motor frå USA. Selger leverte motoren hos Jetcarrier på torsdag, og motoren vart levert i Trondheim Tysdag. Kjempe kjapp levering, god handtering, ekstremt billig på store pakker og rask!
Bra å bruke når noe skal kjøpes fra USA, og selger ikke vil sende til Norge. Raskt og enkelt.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til JetCarrier med offentlig transport


Unnebergstranda 80 meter
Unnebergstranda 80 meter
300
305
350
355
Unnebergstranda 80 meter
300
305
350
355
Ingerfjellveien 340 meter
300
305
350
355
Fangebakken 380 meter
300
305
350
355

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler