facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for JHS Trefelling

Info

Vi utfører oppdrag innenfor alle kategorier på trefelling. Trefelling, stubbfresing, bortkjøring, kvisting, beskjæring og hagearbeid.



"JHS Trefelling driver med alt innen beskjæring, trefelling, stubbefresing og hagearbeid. Vårt primære nedslagsfelt er Asker og Bærum, Oslo og Buskerud, men vi tar også på oss oppdrag andre steder på Østlandet. Vår lange erfaring, kunnskap og kompetanse er dekkende innenfor et bredt tilbud av tjenester. Oppdrag som vi typisk utfører, er trefelling, stubbefresing, kvisting, beskjæring, trepleie, hagearbeid og bortkjøring. Våre arbeider blir alltid utført forskriftsmessig og av faglig meget god kvalitet."
Adresse: Gullhaugveien 167, 1354 Bærums Verk
Telefonnummer: 95105747
By: Bærums Verk
Rute: Gullhaugveien 167
Postnummer: 1354



relaterte søk: trefelling asker, trefelling rogaland, trefelling akershus, trefelling hedmark, trefelling ringsaker, akrobat trefelling, trefelling ålesund, trefelling hamar
Anmeldelser
Vi hadde en stor hengebjørk i hagen som tok mye lys og laget mye bøss i takrenner mm. Vi veldig fornøyde med resultatet fra JHS Trefelling. Befaring, pristilbud og jobb gjort i løpet av en uke. Veldig konkurransedyktige priser. I tillegg er gjengen fra JHS dyktige og hyggelige å være sammen med. Hagen ryddig og pen etter jobben. Bildene er før og etter fortynning. Bjørka ser ut til å trives bedre nå og vi har mer lys på terrassen.
Flott utført arbeid av dyktige folk! Fikk pent og sikkert tatt ned en 20-30 m høy hengebjørk samt noen andre trær som stod innimellom diverse luftstrekk av ledninger. Kvister ble ryddet bort og stammer og større grener kappet klar til kløyving.
Vi ba han komme for trefelling, avtalte en pris for jobben. Det kom 4 karer og førte jobben, vi ba han skjære i vedkuber samt felle noen små trær. Han akksepterte og ba om ekstra penger. Jobben var gjort innen 1-2 timer men han gjorde ikke jobben som avtalt. vi sa vi kan ikke betale ekstra når han ikke fullføre jobben vi ba om. Han begynte da å skrike høyt, oppføre seg Aggressivt, dro meg i håret og slå min mann.Jeg ringte polititet og da kom han løpende etter meg og ville slå meg igjen. Jeg fikk en forbi passerende drosje til å stoppe og hjelpe meg mens jeg ringte politiet. Nå er det en politi sak og han har fått besøks forbud. Jeg VIL IKKE ANBEFALE DENNE MANNEN! HAN ER FARLIG!Tjenesten: Trefjerning
De vet hva de driver med! Veldig raskt, ryddig og effektivt fra start til slutt. Fikk veldig god service og hjelp til fjerning av rot, trimme trær og hekk til en hyggelig pris. Veldig godt fornøyd med utmerket utført arbeid!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler