facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Jigenkan Aikido Fredrikstad

Jigenkan Aikido Fredrikstad

Info

Offisiell side for Fredrikstad Aikidoklubb.

http://www.fredrikstadaikido.wordpress.com

Instagram: https://www.instagram.com/jigenkanaikido_fredrikstad

Historie

Ønsker du å diskutere aikido eller poste bilder og filmer? Bruk facebook-gruppa vår som er åpen for alle: https://www.facebook.com/groups/fredrikstadaikido/


Treningstider:

Mandag
18:00 – 19:30 aikido
19:45 – 20:45 våpen

Onsdag
19:00 til 20:30 aikido

Fredag
18:00 – 19:00 aikido
19:00 - 20:00 våpen

Vanlige aikidotreninger er åpne for alle, men våpentreningene er reservert for de som har trent en del fra før.

Fredrikstad Aikidoklubb er tilsluttet Norsk Aikidoforbund.

Alle kan trene en gang gratis hos oss. Hvis du etterpå ønsker å fortsette å trene, koster det kr 400,- pr måned, eller 300,- dersom du er under 18 år.

Bankkontonummer: 1204.05.36599

Se vår webside for mer informasjon:
http://www.fredrikstadaikido.wordpress.com

Adresse: Rektor Østbyesgate 2, 1604 Fredrikstad
Telefonnummer: +47 918 25 368
By: Fredrikstad
Rute: Rektor Østbyesgate 2
Postnummer: 1604


Anmeldelser
Jeg har trent Aikido siden 2010 hos Jigenkan Aikido Fredrikstad og kan takke alle de gode instruktørene og alle klubbens medlemmer for at jeg har holdt på jevnt og trutt siden da. Jeg har prøvd mye annen idrett, men har aldri følt meg så hjemme som jeg gjør her.
Etter å ha vært nysgjerrig på aikido, begynte jeg å trene med Jigenkan i 2020 og oppdaget en fabelaktig treningsform og et ekstremt hyggelig og inkluderende miljø. Om du er ung eller gammel, trist eller glad, sprek eller daff, vil du bli tatt imot med åpne armer og slengt vennlig i bakken.
Har trent i Fredrikstad Aikidoklubb siden 2010 og har bare gode ting å si om klubbmiljø og instruktører. Nye på trening tas veldig godt imot og det er alltid smil og glede på mattene. Klubben fokuserer på vennskap og sosialt miljø like mye som kvalitet og treningsglede. God fordeling av både alder og kjønn blant medlemmene beviser at aikido virkelig er noe alle kan trives med å ha som aktivitet uansett fysiske ferdigheter og utgangspunkt. Super trening sammen med en utrolig fin gjeng!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Jigenkan Aikido Fredrikstad.

Fredrikstad kampsportskole

åpningstider, plassering. Rektor Østbyesgate 2 fredrikstad amatøridrettslag kart bykart, satellitt visning. Jigenkan Aikido Fredrikstad adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Jigenkan Aikido Fredrikstad. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Jigenkan Aikido Fredrikstad med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler