facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for JKE Design Notodden

JKE Design Notodden

Info

Vi tilbyr høykvalitets kjøkken, bad og garderobeløsninger fra den danske produsenten JKE Design i Danmark, som har 40 års erfaring i bransjen.



"JKE Design Telemark er en leverandør av kjøkken, garderobe, benkeplater og vaskerom i Telemark området. Vi tilbyr høy kvalitet nordisk design og dansk håndverk.Vi fokuserer på å benytte bærekraftige materialer og grønn energi, og vårt mål er å skape funksjonelle og hyggelige rom. Vi samarbeider med kjente leverandører, inkludert Consentino naturstein."
Adresse: Bjørnstjerne bjørnsonsgate 2, 3674 Notodden, Norway
Telefonnummer: 90663730
By: Notodden
Rute: Bjørnstjerne bjørnsonsgate 2
Postnummer: 3674


Anmeldelser
Har bruk dere på den nye leilighet. Kjøkken ser greit ut, men det mangler luft deksel til kjøkkenskapet. Dårlig tetting på oppvasken. Og mangler 20CM på klesskapet. Jeg tror dere kan forbedre i fremtiden, men jeg vil ikke anbefale til noen andre.
Vennlig og kompetent
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon JKE Design Notodden.

Notodden kjøkken- og badentreprenør

åpningstider, plassering. Bjørnstjerne bjørnsonsgate 2 kart bykart, satellitt visning. JKE Design Notodden adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på JKE Design Notodden. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om JKE Design Notodden med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler